Meezingen 2.0 in de metro of bus

in Nederland

Zangdocent

Ben je op zoek naar een zangdocent in Nederland? Wil je graag beter je stem willen beheersen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze zanglessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het zingen of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze zangdocenten in Zuid-Holland

Zoek je een zangleraar of zanglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 28 docenten.

10 van 28 docenten
Natalia bij Locatie Pieter de Hoochweg
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Roberto bij Thuisstudio Boegstraat
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Gonçalo bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(4 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Sietske bij Locatie Capelseweg
(3 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Natalia bij Locatie Kruisplein
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Meg bij Thuisstudio Dordtselaan
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Georgia bij Thuisstudio Vierambachtsstraat
(4 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Melanie bij Locatie Linker Rottekade
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Mirjam bij Thuisstudio Anjertuin
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Tessa bij Locatie Capelseweg
(3 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 28 zangdocenten in Zuid-Holland

Leren zingen bij School of Music

Onder leiding van een enthousiaste zangdocent kan je aan de slag om het zingen beter te leren beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Zingen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen zanglessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze zanglessen geldt 1 maand opzegtermijn.Heb je nummers die je graag zou willen leren zingen? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om muziek te leren zingen die jij leuk vindt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles online. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles zang boeken.

Leslocaties zangles in Zuid-Holland