Tabea Koloska

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Lede, Rotterdam
photo_2023-10-26 12.03.31.jpeg photo_2023-10-26 12.03.31.jpeg
Videoles

Reviews (1)

Inspirerend Didactisch Goed met kinderen
My daughter Valentina really enjoyed taking vocal classes from Tabea. Tabea has a passion for music and worked great with her and taught her different skills she did not learn with other vocal teachers. My daughter enjoyed her presence very much as well and was sad to cut it short.

Lourdes

Tabea Koloska TK
Tabea
(1)
Inspirerend Didactisch Goed met kinderen
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Tabea Koloska. Ik ben jazz zangeres en componiste en naast optreden vind ik het enorm vervullend om mijn kennis en ervaring door te geven aan iedereen die graag meer wil weten over jazz en aangrenzende muziekstijlen.

Als kind zong ik al veel met mijn familie en nam mijn eigen composities op. Mijn fascinatie voor muziek heeft dus diepe wortels en ik had het geluk dat veel uitstekende muzikanten uit Dresden (Duitsland) mij begeleiden op dit pad middels privélessen, workshops en ensembles, waar ik niet alleen maar techniek en een nieuwe taal (jazz) leerde maar vooral werd behandeld als een artiest die de wereld iets te geven heeft.

Gedurende mijn bachelor in Maastricht en mijn master in New York City mocht ik dan kennis maken met totaal verschillende jazzscènes en nieuwe culturen. Ik heb ontzettend veel vaardigheden, kennis en ervaringen opgedaan en kan nu niet anders dan deze in vorm van muziek en les door te geven aan anderen.

In mijn lessen wil ik je de vaardigheden en kennis geven die nodig zijn om jezelf uit te drukken zoals jij dat wilt. Bovenal moedig ik je aan om niet alleen ‘correct’ te zingen, maar om dieper te duiken en te ontdekken wat je de wereld wilt vertellen, met de vaardigheden die je nu al bezit en als de person die je bent.

Mijn ervaring als docent

Sinds mijn tienerjaren heb ik een grote diversiteit aan leerlingen op verschillende niveaus kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun stem en daarmee hun artistieke expressie. Onder mijn leerlingen waren bijvoorbeeld een jong meisje dat gewoon haar lievelingsliedjes wilde leren zingen, een tiener die geen juiste noot kon raken (nu wel!), klassieke instrumentalisten die meer vrijheid wilden vinden door jazzzang of een jongvolwassene die zich voorbereidde op een toelatingsexamen jazz zang. Of je nu al ervaring hebt of een complete beginner bent, ik ben er om jou te begeleiden op jouw muzikale reis. Wil je dit zelf ervaren? Boek dan gerust een proefles om eens kennis te maken. Ook kinderen vanaf 10 jaar zijn bij mij welkom!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Mijn lessen zijn afgestemd op de wensen en vaardigheden van mijn leerlingen. Dus als je een specifiek doel hebt zullen we daar naartoe werken. Als je niet zo goed weet wat je precies wilt leren, maar gewoon lekker wilt komen zingen, zal ik je zeker heel veel inspiratie en oefeningen geven om je stem verder te ontwikkelen.

We beginnen met een korte warm-up en/of wat technische oefeningen. Zodra je er klaar voor bent gaan we over naar repertoire. De ene vindt het leuker dan de andere, dus hoelang dit eerste gedeelte duurt hangt helemaal van jou af. De liederen waaraan we werken zoek je zelf uit. Als je geen idee hebt geef ik je graag wat inspiratie! En als je al specifieke vragen of problemen hebt zullen we daarmee aan de slag gaan. Zo niet, dan ga ik met jou aan details werken die volgens mij aandacht nodig hebben zoals interpretatie van de tekst, ritme, uitspraak, variatie van de melodie, stijl.

Andere vaardigheden die afhankelijk van jouw interesses in mijn lessen aan bod kunnen komen zijn: componeren (liedjes schrijven), arrangeren (vorm geven aan een compositie door bijvoorbeeld specifieke noten voor instrumenten te bepalen), improvisatie of leren hoe je jezelf eenvoudig op de piano kunt begeleiden.

Sommige studenten hebben al heel veel ervaring en weten precies wat ze willen, anderen vinden het gewoon leuk om te zingen, maar weten (nog) niet zo goed waar ze naartoe willen. Ik ben er om jou te helpen, ongeacht hoe ver je bent.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?