Voorwaarden & tarieven

Tarieven

Hieronder staat een overzicht van onze tarieven. Je kunt bij de meeste docenten kiezen voor een abonnement of prepaid lestegoed. Bij je eerste inschrijving betaal je eenmalig €12,50 inschrijfgeld. Instromen is gedurende het hele jaar mogelijk.

Priveles t/m 20 jaar vanaf 21 jaar
20 min. € 12,67 nvt
30 min. € 19,- € 23,-
45 min. € 28,50 € 34,50
60 min. € 38,- € 46,-
90 min. € 57,- € 69,-
Groepsles t/m 20 jaar vanaf 21 jaar
45 min. 3-4 pers. € 12,- € 14,50
60 min. 3-4 pers. € 16,- € 19,30
60 min. 5-8 pers. € 14,- € 16,90
60 min. 5-8 pers.
voor bestaande cursisten
€ 11,- € 13,30
Prepaid (strippenkaart) t/m 20 jaar vanaf 21 jaar
Prepaid 90 min. € 69,- € 83,-
Prepaid 180 min. € 130,50,- € 158,-
Prepaid 360 min. € 246,- € 298,-
Workshops Kinderen Volwassenen
Workshop abonnement € 65,- € 80,-
Incidentele workshop Prijs in overleg Prijs in overleg

Abonnement. Bij een abonnement kies je voor een wekelijkse of tweewekelijkse les met 1 maand opzegtermijn. Bij de inschrijving betaal je de eerste 4 weken vooruit. Deze 4 weken gelden als proefperiode. Als je in deze periode wilt opzeggen kan je dit aan ons doorgeven. Wij beëindigen de lessen dan na afloop van de eerste 4 weken.

Prepaid. Bij prepaid lestegoed maak je voor iedere les een aparte afspraak. Dit is vooral handig als je niet op vaste tijden kunt. Deze lessen zijn tot 48 uur van tevoren kosteloos te annuleren.

Proefles. Je kunt bij ons direct online je proefles boeken. Een proefles duurt 30 minuten en kost €10. De proefles is zonder tegenbericht altijd een privéles.

Jeugdfonds. Is geld een belemmering om muziekles te volgen? Voor kinderen t/m 18 jaar is het mogelijk om hiervoor een aanvraag bij het Jeugdfonds te doen. Lees verder over het Jeugdfonds.

Feestdagen & Vakanties

Het officiële cursusjaar loopt van maandag 27 augustus 2018 tot en met zaterdag 20 juli 2019. Inschrijvingen lopen zonder opzegging automatisch door in het nieuwe seizoen.

Er wordt zonder tegenbericht geen les gegeven tijdens onderstaande vakanties en feestdagen. Als een docent extra lessen aanbiedt buiten het rooster om wordt hierover apart met de cursist of ouders afgestemd.

Bij een abonnement worden alle ingeroosterde lessen in rekening gebracht, tenzij deze uiterlijk een maand van tevoren zijn afgemeld. Lessen die uitvallen door afwezigheid van de docent worden altijd gecompenseerd met een inhaalles of verrekening van het lesgeld.

VakantiesStartdatumEinddatum
Meivakantie 2019maandag 29 aprilzondag 5 mei
Zomervakantie 2019maandag 22 julizondag 1 september

Feestdagen
2e Paasdag 2019maandag 22 april
Koningsdag 2019zaterdag 27 april
Hemelvaartsdag 2019donderdag 30 mei
2e Pinksterdag 2019maandag 10 juni

Algemene voorwaarden

Betalingen. Het lesgeld wordt maandelijks vooruitbetaald via automatische incasso of handmatige betaling via een betaallink. School of Music maakt voor de handmatige betalingen (bijvoorbeeld iDeal betalingen) gebruik van betaalprovider Mollie. Dit zorgt ervoor dat we direct de betaalstatus kunnen aanpassen na een transactie. Lees meer over betalen via MollieLet op: handmatige betalingen kunnen uitsluitend worden gedaan via de betaallink op de factuur.

Prijswijzigingen. School of Music behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen wanneer dit gerechtvaardigd is door veranderingen in de markt of inflatiecorrectie. Prijswijzigingen in het lesgeld worden minimaal een maand van tevoren aangekondigd en gebeuren uitsluitend met ingang van een nieuw cursusjaar. Ieder jaar op 1 augustus wordt tevens het lesgeld opnieuw vastgesteld op basis van de leeftijd van de cursist op dat moment.

Privacy Statement. Om te voldoen aan de nieuwe wetgeving inzake de privacy hebben we een Privacy Statement opgesteld. Hierin kan je teruglezen hoe wij omgaan met persoonsgegevens en wat we doen om de veiligheid van deze gegevens te waarborgen.

Verhindering cursist of docent bij abonnement. Wanneer de cursist geen gebruik maakt van de afgesproken les, is niettemin het lesgeld verschuldigd. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald tenzij deze een maand van tevoren schriftelijk zijn afgemeld. Als de cursist langer dan twee weken ziek is, vervalt daarna het verschuldigde lesgeld tot aan het moment dat de lessen weer doorgaan. Dit dient wel vooraf gemeld te zijn aan de docent. Bij verzuim van de docent wordt de les ingehaald of door een andere docent waargenomen. Als dit niet lukt wordt de gemiste les verrekend. 

Verhindering cursist of docent bij prepaid. Een gemaakte lesafspraak kan in het geval van prepaid lestegoed tot 48 uur voor de les geannuleerd worden bij de docent, daarna wordt deze in rekening gebracht. Als de docent verhinderd is wordt de lestijd niet in rekening gebracht.

Opzegtermijn: zonder opzegging wordt de inschrijving telkens automatisch verlengd met 1 maand.

Opzeggen kan met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand, dit doe je via je persoonlijke pagina

Contract wijzigen: voor een wijziging van de lesvorm geldt een wijzigingstermijn van 2 weken. Je kunt dit zelf doorvoeren via je persoonlijke pagina.

Proefles: een proefles kan direct online geboekt worden en kost €10.

Proefmaand: na de inschrijving geldt er gedurende de eerste 4 weken geen opzegtermijn. Bij opzeggingen gedurende deze periode stoppen de lessen na de eerste 4 weken. Eventueel vooruitbetaald lesgeld wordt dan teruggestort.

Bedrijfsgegevens

School of Music © 2013-2018

Voorheen: Drumles-Rotterdam.nl; Gitaarles-Rotterdam.nl
KvK: 67716407
Bank: NL50 TRIO 0786 753 722
Facturen voor lesgeld kunnen uitsluitend betaald worden via automatische incasso of de betaallink in de factuur. De facturen zijn en betaalstatus is in te zien op portal.schoolofmusic.nl.

Bezoekadres

School of Music
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam
Neem contact met ons op