Laat je
Stokken
Niet vliegen

Drumles Rotterdam

Drumles Rotterdam

Drumles Rotterdam bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Drumles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle drumdocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Leren drummen

Je bent welkom voor de drumles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de drum of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze drumdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

MG_2522_Willem-de-Kam-e1528468913244.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij drumles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Drumdocenten in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

28 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de drumdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

bootcamp-e1528468717398.jpg