Laat je
Stokken
Niet vliegen

Drumles Utrecht

Drumles Utrecht

Drumles Utrecht bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Bekijk de drumdocenten bootcamp-e1528468717398.jpg

Leren drummen

Je bent welkom voor de drumles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de drum of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze drumdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

bootcamp-e1528468717398.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij drumles?Tijdens een proefles drum informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

MG_2522_Willem-de-Kam-e1528468913244.jpg

Vind een drumdocent in Utrecht

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Utrecht. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de drumdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze drumdocenten in Utrecht

20 resultaten in Utrecht, Utrecht (Bekijk alle filters)