Vanessa Veldhuis

Pianoles, Drumles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio Stadhuisplein, Almere
20210610_184734.jpg 20210610_184734.jpg
20210610_184849.jpg 20210610_184849.jpg
20210610_184751.jpg 20210610_184751.jpg

Reviews (18)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Doelgericht Gezellig
Ik ben heel tevreden. Wanneer kk te veel eis van mijzelf stelt ze mij bewust. Ze is ook heel respectvol. Ik kijk altijd uit naar haar lessen.

Melissa Na 7 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Geduldig Ervaren Gezellig
Een leuke, gezellige en geduldige docent.

Anoniem Na 8 weken les

Vriendelijk Communicatief Enthousiast Coachend Ervaren Goed met kinderen Gezellig
Fijne lessen, goede communicatie.

Marjoleine Na 7 weken les

Geduldig Gezellig Inspirerend Enthousiast Deskundig Vriendelijk
Ik ga met ontzettend veel plezier naar Vanessa. Ze is lief, geduldig en zeer deskundig.

Magda Na 7 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Goed met kinderen Gezellig
Heel erg betroken en doet altijd haar best om te stimuleren waar nodig is .

Marcel Na 8 weken les

Vriendelijk Communicatief Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Goed met kinderen Eigentijds
Vanessa Veldhuis is een deskundige, lieve en geduldige muziekdocente die met passie haar vak doceert. Zij is een absolute aanrader!

Anoniem Na 13 weken les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Ervaren Inspirerend Coachend Geduldig Goed met kinderen Gezellig
Onze Zoon Born heeft het erg naar zijn zin bij Vanessa en gaat met plezier naar zijn les ook thuis oefent hij enthousiast 👍🏻

Anoniem Na 8 weken les

Inspirerend Enthousiast Geduldig Gezellig
Wat een heerlijk mens. Een klik is natuurlijk altijd persoonlijk, maar die hebben we. Ik bewonder haar geduld en positieve instelling, die ik als 'oudere starter met pianospelen' echt nodig heb. Fijne inspiratiebron!

Edwin Na 6 weken les

Enthousiast Inspirerend Vriendelijk Ervaren
Mijn lessen bij Vanessa zijn erg fijn, juist omdat ze aansluit bij dat wat ik wil leren. Ik ben iedere keer weer enthousiast om meer te gaan spelen en te leren nadat ik een les heb gehad.

Lydia Na 6 weken les

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Geduldig Ervaren Coachend Goed met kinderen Gezellig
Ik vond Vanessa heel veel geduld hebben. Ze let ook goed op wat het kind fijn vind,en speelt daarop heel goed in. Mijn dochter vond het heel leuk. Dus dat zegt al genoeg vind ik. Geen verbeterpunten. Vriendelijke groeten Nathalie Gillis

Marcel Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Geduldig Deskundig
De proefles drummen vond ik geweldig. Zelfs al even achter het drumstel gezeten. Ik kan Vanessa iedereen aanbevelen als drum docente. Vriendelijk, kundig, geduldig en enthousiast. Inmiddels mijn eerste echte drumles achter de rug en het was een feestje. Weer nieuw huiswerk opgekregen {eerst alles uitgebreid uitgelegd wat de bedoeling is) en een drumwereld gaat voor mij open. Arda

Arda Na 2 weken les

Deskundig Vriendelijk Communicatief Enthousiast Inspirerend Coachend Goed met kinderen Geduldig Ervaren Doelgericht Klassieke lesmethode Gezellig
Geweldig docent. Erg geduldig

Lydia Na 1 week les

Communicatief Enthousiast Inspirerend Geduldig Goed met kinderen Eigentijds Gezellig Vriendelijk Coachend Doelgericht Didactisch Ervaren Deskundig Stiptheid Verzorgdheid Voorbereiding
Vanessa is lief, enthousiast, en inspirerend in haar lesgeven. Ze geeft oneindig veel ruimte aan de leerling om zelf te bepalen wat die wil leren per les. Met veel geduld gaat ze alle mogelijke opties af, waarbij ze heel goed rekening houdt met ieders persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en wensen. Met haar authenticiteit en vrolijkheid creëert ze moeiteloos een gezellige sfeer in haar lesstudio waardoor een ieder zich meteen op z'n gemak voelt.

Suzy Na 26 weken les

Vriendelijk Communicatief Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig
Ik had al eerder ergens anders drumles gevolgd maar uiteindelijk was het tijd voor een overstap omdat waar ik les volgde het daar niet zo goed liep, na wat speurwerk op internet kwam ik School of Music tegen en zag dat ene Vanessa lesgeeft in drumles. Tijdens de proefles en kennismaking werd ik goed ontvangen en mocht ik wat te gehoren brengen waarop ik een positieve reactie kreeg en dat zij mij wel wat andere basis kan leren. Zij gaf wel aan dat als ik nog beter zou zijn dan gedacht zij mij zou doorverwijzen naar een professionele, normaal gesproken doet zij jeugd of echt volwassen beginnelingen. Met een paar woorden kan ik zeggen: zij geeft goed, rustig en duidelijk uitleg, snap je het dan nog niet zal zij het voordoen zoals het hoort. Een geweldige drumles docente.

Jochem Na 3 weken les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Voor ons ervaren wij Vanessa in haar lesgeven als fijn,professioneel,zorgzaam. Zeer geduldig en lief maakt dat ze erg geliefd is naar mijn kids en ook mij als moeder. Het vertrouwen is daardoor sterk. Ik wens een ieder de juf maar vooral de mens Vanessa toe.

Wendy

Enthousiast Geduldig
Vanessa is een super enthousiaste lerares. Ze neemt de tijd en heeft veel geduld voor haar leerlingen topper!!!

Ricky

Vriendelijk Enthousiast
Ik heb een tijdje bij vanessa les gekregen en voor mijn ervaring is ze super lief, behulpzaam en zorgvol! Wanneer je iets niet snapt helpt ze je totdat je het snapt, en dat is heel mooi van haar, dankjewel voor het lezen

Shurnely

Vriendelijk Didactisch Goed met kinderen
Vanessa is een hele fijne piano docent. Zij geeft heel veel vrijheid in het kiezen van liedjes die je zou willen leren spelen en heeft ook heel veel liedjes om uit te kiezen. Ze zorgt ervoor dat een leerling op zijn of haar eigen tempo piano spelen leert. Ook leert ze je om je eigen draai aan de muziek te geven en er echt je eigen versie van maakt. Dit vind ik allemaal erg leuk, omdat ze het je goed leert, maar daarnaast ook heel erg vrij laat.

Elena

Vanessa Veldhuis VV
Vanessa
(18)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Almere
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben Vanessa Veldhuis, muzikant en zangeres met Surinaamse roots. Toen ik opgroeide en door m’n leven heen ben ik beïnvloed en geinspireerd door vele muziekstijlen, zoals soul, R&B, jazz, hiphop, reggae, Latin, Afrobeats, Caribische stijlen. Ik speel en heb dus ervaring met verschillende genres. Op 6 jarige leeftijd leerde ik piano spelen en door de jaren heen leerde ik ook andere instrumenten spelen. Ik ben erg gedreven en sta altijd ervoor open om nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben erg breed gericht en in mijn lessen komt dit ook tot uiting; van alles komt aan bod en voor ieder is er wat wils. Ik geef zowel beginnende beginners als gevorderden van alle leeftijden les en ik luister altijd naar wat leerlingen willen leren. Ik ga in op leerlingen hun wensen, en betrek dit in hun ontwikkeling door er lesstof en oefeningen van te maken.Aan mijn leerlingen geef ik graag mee: alles wat je wil leren is mogelijk en the sky is the limit, zolang je je maar inzet en er voor werkt. Oefening maakt meester en ik zal ze hiertoe ook altijd stimuleren. Mijn passie is om mijn kennis en vaardigheden te delen met leerlingen en over te dragen. Als zij groeien, dan voel ik mij ook voldaan.

Naast muziek, heb ik ook gestudeerd en jarenlang gewerkt als maatschappelijk en pedagogisch werker. Daardoor heb ik veel ervaring met het werken met diverse doelgroepen, zoals kinderen, jongeren, kwetsbare en minder kansrijke doelgroepen.Voor bijzondere doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking heb ik ook een aanbod. Zo kan ik bijvoorbeeld les aanbieden met gebruik van kleuren, spelenderwijs of laagdrempelig en cijfers ipv notenschrift en letters. Bij de kennismaking wordt gekeken wat gewenst en nodig is.

Pianoles kan op al mijn leslocaties worden aangeboden en tevens als online les.

WhatsApp Image 2021-09-06 at 11.33.40.jpeg WhatsApp Image 2021-09-06 at 11.33.40.jpeg
50670684_2327632293922642_4408676881579114496_o_2327632290589309.jpg 50670684_2327632293922642_4408676881579114496_o_2327632290589309.jpg

PIANOLES

Ik geef sinds 12 jaar muziekles, met name pianoles. Ik verzorg individueel, duo- en groepspianolessen, bij muziekscholen, stichtingen en privelessen.Basiskennis, zoals theorie, techniek, notenschrift, akkoordenleer, maar ook solfege, diverse ritmes en stijlen leren spelen, van bladmuziek of met akkoordenschema’s spelen, op gehoor spelen, zelf liedjes maken, en meer. Oefenliedjes komen langs, maar ook bekende popnummers die je zelf wil. Bij duo’s en groepen kan er ook aan samenspel worden gedaan of kan er worden gejamd.Ik geef zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden les en ik luister altijd naar wat leerlingen willen leren. Ik ga in op leerlingen hun wensen, en betrek dit in hun ontwikkeling door er lesstof en oefeningen van te maken.

Voordelen van individueel les is dat alle aandacht gericht is op jou, jouw vragen en behoeftes. Maar in een groep is ook nuttig omdat je dan ook van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren.Bovendien kan het heel gezellig zijn en kun je samenspelen.

Voor bijzondere doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking heb ik ook een aanbod. Zo kan ik bijvoorbeeld les aanbieden met gebruik van kleuren, spelenderwijs of laagdrempelig en cijfers ipv notenschrift en letters. Bij de kennismaking wordt gekeken wat gewenst en nodig is.

Tijdens een proefles kijk ik naar wat een cursist al weet en kan en wat hij graag wil leren. Op grond daarvan kijk ik wat nodig is kwa lesstof en maken we samen een planning. Ik zal zoveel mogelijk proberen te voorzien in benodigdheden (bijv bladmuziek, advies over aan te schaffen materialen) en indien nodig kan de cursist een oefenkeyboard in bruikleen nemen.Beginners hoeven niets voor een proefles voor te bereiden, maar cursisten die al wat kunnen mogen altijd wat laten horen.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

DRUMLES voor beginners

Heb je gevoel voor ritme en hou je van een lekkere beat?Heb je altijd al willen drummen in een band? Of wil je het gewoon een keer proberen om te zien of het iets voor jou is?

Schrijf je dan in voor drumles. Drumles kan individueel, als duo- of als groepsles plaatsvinden.

Er wordt oa aandacht besteed aan techniek, kennis van verschillende muziekstijlen en ritmes, verschillende ritmes en beats leren spelen op oefenpads en op het drumstel, individueel en samenspel, met liedjes meespelen en met andere instrumenten meespelen, drum-notenschrift leren lezen.Er wordt verder ook aandacht besteed aan andere slagwerk/percussie instrumenten (djembe, conga, bongo) of beats maken (drumcomputer of digitaal).

Voordelen van individueel les is dat alle aandacht gericht is op jou, jouw vragen en behoeftes. Maar in een groep is ook nuttig omdat je dan ook van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren.Bovendien kan het heel gezellig zijn en kun je samenspelen.

Mijn drumles aanbod is met name voor beginners en er hoeft niks te worden voorbereid voor een proefles. Maar cursisten die al wat kunnen mogen altijd wat laten horen.Indien nodig kunnen drumstokken en oefenpads worden uitgeleend zodat er thuis kan worden geoefend.

Drumles kan alleen op mijn leslocatie in Almere Stad worden aangeboden.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Pianoles

https://www.schoolofmusic.nl/docent/vanessa-veldhuis

24130456_1762723340413543_8767273641589324362_o 24130456_1762723340413543_8767273641589324362_o
20171116_184927 20171116_184927
keyboardles2 keyboardles2

Drumles

https://www.schoolofmusic.nl/docent/vanessa-veldhuis