Nello Biasini

Drumles en muziekproductie in Rotterdam Delfshaven, Rotterdam Delfshaven, Capelle aan Den IJssel , Rotterdam Delfshaven en via videoles

Groove en spelplezier

Nello Biasini is drummer en producer en woont in Rotterdam. Nello is naar eigen zeggen “een hip hop-liefhebber, verslaafd aan jazzmuziek, soul brother en elektronische freak”. Hij is afgestudeerd aan Codarts in Pop Drums Bachelor cursus in 2016 en in 2018 in Pop Drums Master of Music. Nello is actief als sessiemuzikant, docent en producer. Momenteel werkt hij met artiesten als GreyHeads en onder andere Noa Lauryn, Willem ’t Hart, N.E.W., Alex Alden etc.

Drumles in Rotterdam West & Capelle

Nello geeft drumlessen in zijn thuisstudio in Rotterdam West en aan de Capelseweg in Capelle a/d IJssel. Nello is een ervaren drumdocent voor alle niveaus, hij behandelt in zijn lessen verschillende stijlen en technieken in uiteenlopende genres van pop tot jazz en van soul tot funk. In zijn lessen is veel aandacht voor het ontwikkelen van ‘groove’. Nello werkt altijd aan het verbeteren van de individualiteit, persoonlijkheid en het geluid van elke student.

Muziekproductieles Rotterdam Centrum

Naast zijn drumlessen geeft Nello ook lessen muziekproductie en drumbeat productie. Hij is gespecialiseerd in Ableton Live en Logic Pro, en behandelt in zijn lessen alle studio- en live-aspecten van DAW’s, routing, mixen, bewerken en produceren. Heb je nog vragen? Stuur Nello dan gerust een bericht via het contactformulier op de pagina.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Nello

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.