De meest
relaxte persoon
op het podium

Basgitaarles Utrecht

Basgitaarles Utrecht

Basgitaarles Utrecht bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Basgitaarles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle basgitaardocenten
in de omgeving van Utrecht
Bekijk de docenten

Basgitaar leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor basgitaarles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze basgitaardocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Basgitaar.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een basgitaar. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je basgitaar? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Basgitaardocenten in Utrecht

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Utrecht. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

31 resultaten in Utrecht, Utrecht

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze basgitaardocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.