De meest
relaxte persoon
op het podium

Basgitaarles Schiedam

Basgitaarles Schiedam

Basgitaarles Schiedam bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Basgitaarles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle basgitaardocenten
in de omgeving van Schiedam
Bekijk de docenten

Basgitaar leren spelen

Je bent welkom voor de basgitaarles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze basgitaardocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Basgitaar.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij basgitaarles? Tijdens een proefles basgitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Basgitaardocenten in Schiedam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Schiedam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

28 resultaten in Schiedam, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de basgitaardocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.