De meest
relaxte persoon
op het podium

Basgitaarles Amsterdam

Basgitaarles Amsterdam

Basgitaarles Amsterdam bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Bekijk de basgitaardocenten Basgitaar.jpg

Basgitaar leren spelen

Onze basgitaarlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze basgitaardocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een basgitaar. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je basgitaar? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een basgitaardocent in Amsterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Amsterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze basgitaardocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze basgitaardocenten in Amsterdam

25 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland (Bekijk alle filters)