Lucas Thijs

Gitaarles, Muziekproductie, Pianoles, Songwriting, Basgitaarles, Muziektheorie

Lesprijs

voor cursisten
€ 29,50

Locaties

Locatie Tolhuislaan, Rotterdam
3AAB9979-51BC-4397-8B2A-2CA3BF25CB40.JPG 3AAB9979-51BC-4397-8B2A-2CA3BF25CB40.JPG
IMG_5073 Large.jpeg IMG_5073 Large.jpeg
Locatie ARC studio Amsterdam (School of Music), Amsterdam
WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47.jpeg WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47.jpeg
WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47 (1).jpeg WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47 (2).jpeg WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.41.47 (2).jpeg

Reviews (8)

Communicatief Enthousiast Inspirerend Eigentijds Coachend
Ik heb nu 10 weken les bij Lucas en hij is geweldig! De pianolessen overtreffen al mijn verwachtingen: Lucas daagt je uit en stimuleert tegelijk. Hij kiest uitdagende stukken en oefeningen, het is nooit saai en het plezier voor muziek straalt ervan af. Een echte aanrader!

Rita Na 10 weken les

Vriendelijk Coachend Ervaren
Gisteren heb ik mijn eerste les gehad bij Lucas, binnen een half uur heb ik enorm veel geleerd op een goed tempo. Ik kijk uit naar de volgende lessen!

Sherrise Na 1 week les

Inspirerend
Zeer tevreden met de pianolessen, Lucas kan goed aansluiten bij het niveau en leerproces van de cursist.

Ingrid Na 1 week les

Vriendelijk Eigentijds Enthousiast Inspirerend Coachend
Super leuke proefles gehad en zeker enthousiast voor meer lessen!

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Eigentijds Enthousiast

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Doelgericht Inspirerend Ervaren
Ik leer snel de gitaar door deze lessen En het zijn leuke lessen waar ik veel van leer

Marije Na 1 week les

Vriendelijk Didactisch Goed met kinderen Enthousiast Geduldig Gezellig
Mijn zoon heeft pas een eerste les gehad , maar eerste indruk is al erg positief!

Liona Na 1 week les

Darja Na 1 week les

Lucas Thijs LT
Lucas
(8)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 29,50
per 30 min.
Privéles

Biografie 

Lucas maakt muziek vanaf dat hij zes jaar oud is. Hij is begonnen met pianospelen. Na bijna 10 jaar les te hebben gehad op het CKE ontdekt Lucas op 15-jarige leeftijd zijn passie voor gitaarspelen, nadat hij een live-filmpje van John Frusciante zag (gitarist Red Hot Chili Peppers). Op 17 jarige leeftijd is Lucas begonnen met lessen geven aan huis.

Na een studie aan de Rockacademie in Tilburg studeerde Lucas af in de richtingen gitaar en muziekproductie. Alle lessen worden gegeven in mijn studio op Katendrecht (studio Treehouse) en in overleg (en meerprijs) is het mogelijk om lessen aan huis te realiseren. In de studio is een rechtshandige lesgitaar aanwezig. Ben je benieuwd geraakt naar een van mijn lessen, meld je dan aan voor een proefles en die zie ik je graag snel voor een kennismaking!

Touren en uitbrengen eigen muziek

Lucas maakt momenteel muziek bij verschillende projecten. Hij bracht onder zijn eigen naam muziek uit, die hij voornamelijk zelf produceerde en opnam. Zijn muziek kun je vinden op Spotify. Daarnaast speelt hij met Rotterdamse formaties Laundry Days en Indigo Pastel en produceert hij muziek voor artiesten.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Gitaarles

Plezier staat bij mijn lessen voorop. Iedere leerling is anders en iedere leerling heeft behoefte aan een andere aanpak. We houden inmiddels niet allemaal van dezelfde muziek. In de eerste les kijken we waar je interesses liggen en hebben we het over wat je hoopt te leren in mijn lessen. Ik vind het erg belangrijk om veel gitaar te spelen in mijn lessen en op een speelse manier muziektheorie uit te leggen. Je kunt zowel akoestisch als elektrisch gitaarles krijgen. Ook kun je terecht voor basgitaarles.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Muziekproductie

Ik kan je goed helpen als je meer wilt leren over opnemen, produceren en mixen. Wil je beats maken of jouw eigen nummers bijvoorbeeld professioneel opnemen, dan kan dat in mijn studio op Katendrecht. Daar werk ik met Logic Pro X en heb je samen met mij beschikking over alle apparatuur die je nodig hebt om mooie producties te maken.

Pianoles

Ook hier weer; het is natuurlijk het leukste om aan de slag te gaan met je favoriete liedjes, maar het is ook mogelijk om uit een pianoboek voor beginners te werken. Noten leren lezen kan handig zijn als je piano speelt. Je krijgt les op een akoestische piano en eventueel is het mogelijk om wat meer te weten te komen over synthesizers/keyboards.

Songwriting

Naast instrumentalist, producer, ben ik ook liedjesschrijver. Als je wil werken aan jouw liedjes in combinatie met gitaar, zang of piano dan kan ik je daar ook goed bij helpen.

 

Basgitaarles

Naast gitarist ben ik ook basgitarist. Ik leer je onder andere hoe je met je vingers of met je plectrum speelt en hoe je een functionele bassist in een band kan zijn.

Muziektheorie

Tijdens de lessen komt er zo nu en dan ook wat muziektheorie/notenlezen aan de orde. Dit helpt je beter je instrument te begrijpen en creatieve keuzes te maken met bijvoorbeeld het schrijven van liedjes.