Iedereen een
fijne zondag bezorgen
met je trompet

Trompetles Amsterdam

Trompetles Amsterdam

Trompetles Amsterdam bij School of Music. Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!

Trompetles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle trompetdocenten
in de omgeving van Amsterdam
Bekijk de docenten

Trompet leren spelen

Onze trompetlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze trompetdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trompet. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je trompet? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Trompetdocenten in Amsterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Amsterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

9 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trompetdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.