Gunter Wiedemann

Trompetles, Tromboneles, Tubales

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio IJsselwaard, Capelle aan den IJssel
IMG_3114.JPG IMG_3114.JPG
Locatie Capelseweg, Capelle aan den IJssel
IMG-20221113-WA0011-360x240.jpeg IMG-20221113-WA0011-360x240.jpeg
Videoles
Gunter Wiedemann GW
Gunter
Capelle aan den IJssel
en 2 andere locaties
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Muziek maken is gezellig, ik speel graag met je mee. Ik help beginners, herinstappers en gevorderden op een rustige, geduldige en vriendelijke manier. Ik geef lessen naar boek, we oefenen stukken van de muziekvereiniging en spelen stukken die je graag wilt kunnen spelen. In het begin kan ik je een leeninstrument ter beschikking stellen en help met subsidie van de Jeugdfonds Cultuur of het Volwassenenfonds (huishoudens met minder inkomen kunnen tot 100% betald krijgen).

Ik zelf wissel continue tussen trompet, trombone en tuba en kan je dat ook bijbrengen. Met 6 jaar speelde ik voor de lol op papas muziekinstrumenten en met 9 kreeg ik de eerste trompetles, met 12 begon ik in het jeugdorchest, met 14 in de schoolband, met 16 in het volwassenenorchest, dan het universiteitsorchest en sinds 6 jaar bij de muziekvereiniging in Capelle. Zelf heb ik twee jongens, met die ik ook samen spel.

Trompetles

Gunter geeft les voor beginners (ca. 9 jaar), herinstappers en gevorderden. Hij switcht ook tussen trompet, ventil trombone en tuba en leert je de wissel. Gunter kan ook voor leeninstrumenten zorgen. De cursus volgt bekende lesboeken en indien mogelijk of gewenst ook stukken van de muziekvereniging (pop, jazz, rock). Verder kunnen de cursisten deelnemen aan seizoens-eindconcerten van de muziekvereiniging. 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Tromboneles

Gunter geeft les voor beginners (ca. vanaf 10 jaar), herinstappers en gevorderden met ventil trombone. Hij switcht ook tussen trompet, ventil trombone en tuba en leert je de wissel. Gunter kan ook voor leeninstrumenten zorgen. De cursus volgt bekende lesboeken en indien mogelijk of gewenst ook stukken van de muziekvereniging (pop, jazz, rock). Verder kunnen de cursisten deelnemen aan seizoens-eindconcerten van de muziekvereiniging. 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Tubales

Gunter geeft les voor beginners (ca. vanaf 11 jaar) en herinstappers met tuba. Hij switcht ook tussen trompet, ventil trombone en tuba en leert je de wissel. Gunter kan ook voor leeninstrumenten zorgen. De cursus volgt bekende lesboeken en indien mogelijk of gewenst ook stukken van de muziekvereniging (pop, jazz, rock). Verder kunnen de cursisten deelnemen aan seizoens-eindconcerten van de muziekvereiniging. 

Trompetles Trompetles