Iedereen een
fijne zondag bezorgen
met je trompet

Trompetles Utrecht

Trompetles Utrecht

Trompetles Utrecht bij School of Music. Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!

Trompetles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle trompetdocenten
in de omgeving van Utrecht
Bekijk de docenten

Trompet leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met trompetlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de trompet of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze trompetdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij trompetles? Tijdens een proefles trompet informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Trompetdocenten in Utrecht

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Utrecht. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

10 resultaten in Utrecht, Utrecht

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de trompetdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.