Discover your sound

Online muzieklessen

Trompetles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online trompetles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van trompetlessen op afstand via een videoverbinding. Videolessen zijn heel gemakkelijk omdat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen. Je kunt bij ons terecht voor trompetles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online trompetdocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer onderaan deze pagina een docent die bij je past.
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt.
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent.
  4. Volg je proefles op afstand online.

Op welke manier worden de online trompetlessen gegeven?

De docent bepaalt het platform waarop de lessen gegeven worden. De meeste gebruikte platformen zijn: Zoom, Whatsapp, Google Meet en Facetime. Op meeste computer en devices kun je hiermee aan de slag.

Werkt een online les net zo goed als een fysieke les?

Sommige zaken zijn van belang bij het volgen van online trompetles Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor goed beeld & geluid. Een bekabelde verbinding werkt stabieler dan een wifi verbinding. Zorg dat je je op niet al te grote afstand bevind van je wifi-router, als je gebruik maakt van wifi. Daarnaast is goed geluid van belang bij het volgens van online les. Gebruik een koptelefoon of oordopjes, zodat het niet geluid niet gaat rondzingen.

Zijn online trompetlessen geschikt voor mij?

We nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles online. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Boek vandaag nog een muziekles online! De meeste proeflessen zijn al te boeken vanaf 10 euro.

Op zoek naar normale trompetles?

We bieden natuurlijk ook trompetlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.

0 resultaten
We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.