Iedereen een
fijne zondag bezorgen
met je trompet

Trompetles Capelle Aan-den-ijssel

Trompetles Capelle Aan-den-ijssel bij School of Music. Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!

Bekijk de trompetdocenten

Trompet leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor trompetles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze trompetdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Tijdens een proefles trompet informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij trompetles?

Vind een trompetdocent in Capelle Aan-den-ijssel

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Capelle Aan-den-ijssel. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze trompetdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.