Laat je
Stokken
Niet vliegen

Drumles Capelle aan den IJssel

Drumles Capelle aan den IJssel

Drumles Capelle aan den IJssel bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Drumles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle drumdocenten
in de omgeving van Capelle aan den IJssel
Bekijk de docenten

Leren drummen

Je kunt bij ons terecht voor drumles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze drumdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

MG_2522_Willem-de-Kam-e1528468913244.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij drumles? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Drumdocenten in Capelle aan den IJssel

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Capelle aan den IJssel. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

27 resultaten in Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze drumdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

bootcamp-e1528468717398.jpg