Laat je
Stokken
Niet vliegen

Drumles Krimpen aan den IJssel

Drumles Krimpen aan den IJssel

Drumles Krimpen aan den IJssel bij School of Music. Lijkt het je fantastisch om je lekker uit te kunnen leven op een drumstel? Bij School of Music helpen we je graag verder om snel de basis of juist de finesses van drummen te leren!

Bekijk de drumdocenten bootcamp-e1528468717398.jpg

Leren drummen

Onze drumlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze drumdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

bootcamp-e1528468717398.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een drum. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je drum? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

MG_2522_Willem-de-Kam-e1528468913244.jpg

Vind een drumdocent in Krimpen aan den IJssel

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Krimpen aan den IJssel. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze drumdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Drumdocenten in Krimpen aan den IJssel

20 resultaten in Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland