De meest
relaxte persoon
op het podium

Basgitaarles Krimpen aan den IJssel

Basgitaarles Krimpen aan den IJssel

Basgitaarles Krimpen aan den IJssel bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Basgitaarles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle basgitaardocenten
in de omgeving van Krimpen aan den IJssel
Bekijk de docenten

Basgitaar leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met basgitaarlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de basgitaar of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze basgitaardocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Basgitaar.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij basgitaarles? Tijdens een proefles basgitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Basgitaardocenten in Krimpen aan den IJssel

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Krimpen aan den IJssel. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

24 resultaten in Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de basgitaardocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.