Youssef El Fassi

Drumles, Muziekproductie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Locatie 's-Gravendijkwal, Rotterdam
HBS Rotterdam.jpeg HBS Rotterdam.jpeg
IMG_6573.jpg IMG_6573.jpg
IMG_0103.jpg IMG_0103.jpg

Reviews (13)

Deskundig Inspirerend Geduldig Eigentijds
Een hele fijne docent om drumles van te krijgen.

Michel Na 12 weken les

Vriendelijk Deskundig Doelgericht Inspirerend Ervaren Stiptheid Geduldig

Anoniem Na 8 weken les

Communicatief Vriendelijk Eigentijds Doelgericht

Mylène Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Wij zijn heel blij met de leuke lessen en goede aandacht voor de techniek.

Arno Na 8 weken les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Enthousiast

Aloys Na 1 week les

Vriendelijk Didactisch Goed met kinderen Eigentijds Geduldig
Onze dochter heeft al enige tijd les en vindt het erg leuk! Youssef is geduldig, legt goed uit en is heel aardig volgens haar. Ons als ouders valt het op dat ze altijd zin heeft om naar de les te gaan.

Anne

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Coachend

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Gezellig

Amber Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Geduldig
Gisteren mijn eerste proefles gehad nadat ik jaren niet gedrumd heb. Goede tips gekregen om thuis mee verder aan de techniek te werken.

Lennart Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Geduldig
Mijn vriendin en ik hebben beiden een hele leuke proefles drummen bij Youssef gevolgd. Hij legt alles rustig uit, voelt het niveau goed aan en liet ons kiezen met wat voor muziek we wilden mee drummen. Een super leuke eerste drum ervaring! Als we verder gaan met drummen doen we dat zeker bij Youssef.

Marcel

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Coachend Geduldig
Mijn zoontje heeft vandaag zijn eerste proefles gehad en is heel enthousiast. Youssef heeft veel geduld en is erg vriendelijk.

Anoniem

Goed met kinderen Enthousiast
Kiyan heeft met veel plezier drumlessen van Youssef genoten. Doordat Youssef alles stap voor stap en vooral speelsgewijs Kiyan’s favorieten songs leerde gaf dat hem een voldaan gevoel! 💥💥💥💥💥

Halima

Deskundig Didactisch Inspirerend
Dankzij Youssef ben ik anders gaan luisteren naar muziek, heb ik meer oor gekregen voor de gelaagdheid en de structuur die het drumstel bijdraagt. Youssef neemt er echt de tijd voor, zelfs als je zelf liever iets sneller wil. Maar snelheid, zegt Youssef, kun je alleen echt hebben als je techniek scherp is. Ik ken natuurlijk niet veel drummers, maar als je het mij vraagt is Youssef een heujle goeie. Niet alleen omdat hij zowel techniek als snelheid als geen ander beheerst, maar ook omdat hij verder wil gaan dan het instrument zelf lijkt toe te staan. Youssef speelt met de oneindige mogelijkheden die je hebt met de drumkit en die aan veel muziekluisteraars voorbij lijkt te gaan. Youssef is een combinatie van onbetwiste autoriteit, geduld en mededogen en bijna een filosofisch muzikaal denker. Niet alleen tijdens de les maar ook erbuiten, in de praatjes voor en na, inspireert hij.

Bjorn

Youssef El Fassi YF
Youssef
(13)
Vriendelijk Deskundig Geduldig
Rotterdam
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles

Muzikale familie

Afkomstig uit een muzikale familie is de muziek hem zoals gezegd met de paplepel ingegeven. Nog voordat Youssef met zijn voeten bij de pedalen kon is hij op zesjarige leeftijd begonnen met drummen. Om zich voor te bereiden op een conservatorium heeft hij lessen gevolgd bij Dave van Beek (o.a. Acda & de Munnik, Karin Bloemen). In 2015 begint hij met zijn opleiding aan het conservatorium van Arnhem (ArtEZ), waar hij jazz en pop-drums studeert bij René Creemers en Etienne Nilessen. Twee jaar later maakt Youssef de overstap naar het conservatorium van Rotterdam (Codarts), waar hij verder opgeleid wordt door Hans Eijkenaar (o.a. Kane, Trijntje Oosterhuis) en Martijn Vink (o.a. Anouk, Metropole Orkest).

Youssef_El_Fassi.jpg Youssef_El_Fassi.jpg
IMG_6573.jpg IMG_6573.jpg

De taal van de muziek

Door naast zijn studie al op zeventienjarige leeftijd te beginnen met lesgeven (2012) heeft hij veel ervaring opgedaan in de vorm van privéles, bandcoaching en workshops op scholen. Over zijn lessen zegt hij: ‘’Ik pas mijn lessen altijd aan op de leerling; iedere persoon is anders, dus iedere les ook. Het belangrijkste is dat ze met meer kennis en passie de deur uitgaan, dan ze hadden toen ze binnenkwamen. Of het nu gaat om pop, rock, jazz of hiphop; de taal van de muziek is universeel. Het mooiste aan lesgeven voor mij, is dat ik mensen van jong en oud die taal mag bijbrengen.’’

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Drumles

Cursus beginner

Heb je altijd al willen drummen of wil je simpelweg even checken of drummen misschien iets voor jou is? Dan ben je aan het goede adres! Tijdens jouw eerste les maken we op een muzikale manier kennis met elkaar en leer ik jou je eerste echte groove! Misschien blaas je me wel omver in een drumbattle? Het maakt niet uit; zolang het maar leerzaam en leuk is!

Cursus gevorderde

Weet je ondertussen wel hoe je de stokken vasthoudt en heb je al enige ervaring? Misschien soleer jij in een 7/8ste op 180bpm met 16e in groupings van 5 terwijl je nadenkt over het avondeten? Ook dan ben je meer dan welkom! Binnen de muziek ligt er altijd ruimte voor verbetering en kun je steeds weer je grenzen verleggen. Daar help ik je graag bij!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?