Youssef El Fassi

Drumles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
Locatie Capelseweg (School of Music), Capelle aan den IJssel
Thuisstudio 's-Gravendijkwal, Rotterdam
Youssef El Fassi YF
Youssef
(12)
Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Rotterdam
en 2 andere locaties
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles

Muzikale familie

Afkomstig uit een muzikale familie is de muziek hem zoals gezegd met de paplepel ingegeven. Nog voordat Youssef met zijn voeten bij de pedalen kon is hij op zesjarige leeftijd begonnen met drummen. Om zich voor te bereiden op een conservatorium heeft hij lessen gevolgd bij Dave van Beek (o.a. Acda & de Munnik, Karin Bloemen). In 2015 begint hij met zijn opleiding aan het conservatorium van Arnhem (ArtEZ), waar hij jazz en pop-drums studeert bij René Creemers en Etienne Nilessen. Twee jaar later maakt Youssef de overstap naar het conservatorium van Rotterdam (Codarts), waar hij verder opgeleid wordt door Hans Eijkenaar (o.a. Kane, Trijntje Oosterhuis) en Martijn Vink (o.a. Anouk, Metropole Orkest).

De taal van de muziek

Door naast zijn studie al op zeventienjarige leeftijd te beginnen met lesgeven heeft hij veel ervaring opgedaan in de vorm van privéles, bandcoaching en workshops op scholen. Over zijn lessen zegt hij: ‘’Ik pas mijn lessen altijd aan op de leerling; iedere persoon is anders, dus iedere les ook. Het belangrijkste is dat ze met meer kennis en passie de deur uitgaan, dan ze hadden toen ze binnenkwamen. Of het nu gaat om pop, rock, jazz of hiphop; de taal van de muziek is universeel. Het mooiste aan lesgeven voor mij, is dat ik mensen van jong en oud die taal mag bijbrengen.’’

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Drumlessen voor beginners en gevorderden

Cursus beginnerHeb je altijd al willen drummen of wil je simpelweg even checken of drummen misschien iets voor jou is? Dan ben je aan het goede adres! Tijdens jouw eerste les maken we op een muzikale manier kennis met elkaar en leer ik jou je eerste echte groove! Misschien blaas je me wel omver in een drumbattle? Het maakt niet uit; zolang het maar leerzaam en leuk is!

Cursus gevorderdeWeet je ondertussen wel hoe je de stokken vasthoudt en heb je al enige ervaring? Misschien soleer jij in een 7/8ste op 180bpm met 16e in groupings van 5 terwijl je nadenkt over het avondeten? Ook dan ben je meer dan welkom! Binnen de muziek ligt er altijd ruimte voor verbetering en kun je steeds weer je grenzen verleggen. Daar help ik je graag bij!

Stuur een bericht