David Pop

Gitaarles, Drumles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Capelseweg (School of Music), Capelle aan den IJssel
WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg
IMG_2043.jpg IMG_2043.jpg
IMG_2042.jpg IMG_2042.jpg
IMG_2040.jpg IMG_2040.jpg
capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg

Reviews (6)

Vriendelijk Ervaren Geduldig Eigentijds
Cees heeft met veel plezier de lessen gevolgd.

Machteld Na 4 weken les

Communicatief Vriendelijk Geduldig
David is a friendly, easygoing, passionate drum enthusiast. He is very patient considering me being a beginner and with no musical background (hence, little knowledge on terminology etc). He is professional in his teaching technique and gauging depending on the level. I’m looking forward to our sessions each time !

Sinem Na 14 weken les

Geduldig Eigentijds Communicatief
David is een enthousiaste, geduldige leraar die probeert zijn lessen aan te laten sluiten op je eigen muziekvoorkeuren. Hij zoekt naar nummers die passen bij je niveau zodat je redelijk snel al wel iets leuks kunt spelen.

Gerard Na 36 weken les

Didactisch Inspirerend Coachend Geduldig Vriendelijk Deskundig
Naut heeft nu 9 lessen gehad en is heel enthousiast. Hij vindt het vooral leuk dat hij liedjes leert die hij zelf mag uitkiezen. Communicatie over de lessen inplannen is top!

Yvette Na 9 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht
Hele fijne lessen gehad de afgelopen 3 maanden!

Lana Na 14 weken les

Vriendelijk Coachend Ervaren Geduldig

Nazia Na 1 week les

David Pop DP
David
(6)
Vriendelijk Geduldig Communicatief
Capelle aan den IJssel
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben David Pop (drummer en gitarist) Pop is mijn echte achternaam, heel toepasselijk! Ik geef al jaren muziekles aan mensen van alle leeftijden en ik ben gespecialiseerd in lesgeven aan beginners. Ik ben al op vroege leeftijd begonnen met muziek maken, ik was begonnen met gitaarspelen maar toen ik een jaar of 13 was ben ik gaan drummen in mijn eerste bandje. Sindsdien is muziek maken samen met andere mijn grootste passie. Ik heb in meerdere bands gespeeld, altijd rockbands maar ik speel daarnaast allerlei andere soorten muziek. Bijvoorbeeld hip-hop, metal, funk en nog heel veel andere dingen. Ik ben op gitaar en op drums in veel stijlen thuis. Ik ben afgestudeerd aan de Herman Brood Academie met drums als hoofdvak en op dit moment zit ik in een band genaamd Texoprint waarin ik drum en zing. Ik wil vooral leerlingen laten zien hoe leuk het is om muziek te maken!

WhatsApp Image 2023-09-13 at 17.19.10(2).jpeg WhatsApp Image 2023-09-13 at 17.19.10(2).jpeg

Gitaarles

Gitaar is het instrument waar het voor mij allemaal bij is begonnen. Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven van absolute beginners. Ik vind het ontzettend leuk om iemand zonder ervaring zijn favoriete liedjes te leren spelen. Ik heb veel ervaring met kinderen, tieners en volwassenen. Mijn favoriete gitaristen zijn Kevin Shields ,Tim Collis en Joao Gilberto.

 

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Drumles

Drummen is het instrument waar ik mij het meest in thuis voel, ik speel al meer dan 13 jaar en ik ben er in opgeleid. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en passie door te geven aan mijn leerlingen. Ik ben erg goed in het lesgeven van beginners maar ik heb ervaring met alle leeftijden en spelniveau's. Ik vind het belangrijk op plezier te hebben en liedjes te spelen die jij graag wilt spelen maar ook om de technieken te oefenen die daarvoor nodig zijn. Een paar van mijn favoriete drummers zijn: Dave Grohl, Richard Spaven en Matt Gartska.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
WhatsApp Image 2023-09-14 at 14.35.32.jpeg WhatsApp Image 2023-09-14 at 14.35.32.jpeg