Liam Gruijters

Drumles, Muziekproductie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 23,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
20210729_143346.jpg 20210729_143346.jpg
Locatie Capelseweg (School of Music), Capelle aan den IJssel
WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg
IMG_2043.jpg IMG_2043.jpg
IMG_2042.jpg IMG_2042.jpg
IMG_2040.jpg IMG_2040.jpg
capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg

Reviews (8)

Goed met kinderen Vriendelijk Coachend Enthousiast Inspirerend Ervaren Geduldig Deskundig Communicatief
Ik vind Liam de perfecte leraar omdat het niet perfect hoeft, als het goed genoeg is dan mag ik door naar de volgende. Ik vind het leuk dat ik later drummer kan worden en in een band kan spelen. Chiël, 7 jaar Liam is een vriendelijke en enthousiaste docent bij wie het plezier in en met muziek voorop staat. Hij is daarin klantgericht en stelt zich flexibel op. Zo leert onze zoon drummen op zijn favoriete liedjes. Tegelijkertijd biedt Liam ook zelf nieuwe ritmes aan om te leren en vertelt waar nodig theorie, steeds aansluitend bij het actuele spelniveau (leerling volgend ipv vaste methode). Onze zoon geniet van het drummen en gaat hoorbaar vooruit in zijn spel. Moeder van Chiël

Anoniem Na 16 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Liam heeft een hele fijn rustige manier van uitleggen. Daarbij kan hij goed contact maken met zijn leerlingen en weet hij alles goed uit te leggen. Ook gebruikt hij leuke eigentijdse nummers om de basis aan te leren.

M.J Na 5 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Stipt
Liam was by far the best drum teacher I've had! He taught everything to me clearly and patiently, allowing me to learn quickly and gain confidence in playing drums. Every week, I looked forward to class, which was made enjoyable by practicing songs that I wanted to play and learning music theory. The sessions were well-structured, with a solid foundation and rising difficulty, allowing me to progress at my own rate. Liam is an extremely talented musician, and he created an environment in which I felt inspired and encouraged to practice. I would highly recommend enrolling in his classes, and the fact that they can also be taken in English is a big plus! :))

Martyna Na 26 weken les

Deskundig Coachend Vriendelijk Ervaren Geduldig Stipt Gezellig Eigentijds Enthousiast Communicatief
Of je nu beginner bent of gevorderde, Liam is een uitstekende drummer/drumleraar die zich onderscheidt door zijn professionele aanpak en geduldige benadering. Zijn grondige uitleg van drumtechnieken zorgt ervoor dat je de kunst van het drummen echt begrijpt. Bovendien maakt zijn vriendelijke persoonlijkheid de lessen plezierig en leerzaam. Ik raad Liam ten zeerste aan voor iedereen die serieus aan de slag wil met drummen!

Sven Na 18 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Geduldig Ervaren
Liam is een erg aangename drumleraar. Hij legt alles goed uit en kan goed helpen wanneer het niet lukt. Hij is een vaardige drummer en heeft veel kennis. De lessen helpen mij enorm om mijn drumvaardigheden te verbeteren. De drumlessen hebben een fijne sfeer en ik verheug me er elke week op.

Neva Na 29 weken les

Communicatief Deskundig Inspirerend Enthousiast

ellen Na 1 week les

Als drumleraar weet Liam je te inspireren en leert je - op een passende wijze - de verschillende elementen van het drummen. Liam heeft kennis van en ervaring in een groot variëteit aan stijlen die hij om deze reden ook kundig weet over te brengen. Naast het drum technische gedeelte komt het muzikale aspect veel aan bod. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven de drums breder, muzikaler te benaderen. Dit laatstgenoemde aspect maakt Liam mijns inziens een volwaardig drumleraar.

Jan

Liam heeft een geduldige stijl van lesgeven. Hij weet waar hij het over heeft en geeft goede praktische tips om mijn drummen te verbeteren. Door de lessen had ik al snel het gevoel de goede kant op te gaan, maar wist ik ook duidelijk waar mijn verbeterpunten lagen.

Djurre

Liam Gruijters LG
Liam
(8)
Enthousiast Deskundig Communicatief
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hoi!

Mijn naam is Liam Gruijters. Met mijn ervaring als drummer en de tijd die ik op het podium en in de studio heb doorgebracht kunnen we lekker aan de slag om jou als drummer en muzikant door te ontwikkelen.  

Het maken van muziek is een van de mooiste dingen die er zijn. Via het drumstel kan je op een zeer menselijke, directe manier veel energie kwijt en er veel emotie in stoppen én terug krijgen. Ik ga je in de drumlessen manieren leren om dit te ervaren.

Mijn achtergrond: Na een periode van 9 jaar Slagwerk- en Drumlessen te hebben gevolgd, ben ik doorgegaan naar het Conservatorium van Rotterdam, waar ik Jazz en Pop Drums heb gestudeerd. Tijdens de periode aan het Conservatorium heb ik in talloze projecten gespeeld en hier bijna alle hoeken van verschillende muziekgenres uitgeprobeerd. Tegenwoordig ben ik veel op Tour als Live Drummer met: Cero Ismael, Elijah Waters en Socks;SportsSocks. Daarnaast produceer en schrijf ik veel muziek op verschillende instrumenten, vooral voor mijn eigen project: Jack Hippo. 

Nadat ik mijn focus volledig op drums heb gestort, ben ik andere instrumenten en onderdelen in de muziek gaan onderzoeken. Gitaar, Bas, Piano, Vocals, Drumachines en Synthesizers zijn instrumenten waar ik tegenwoordig erg goed opweg mee kan en veel energie in stop. Ik heb de afgelopen jaren tijd in de studio doorgebracht en liedjes geschreven en geproduceerd voor mezelf en anderen. Muziekproductie en het opnemen van muziek in de studio of op het podium is een kunst waar ik me nu in thuis in voel. Mijn kennis van dit vak wil ik graag doorgeven via de lessen.

 

Untitled design-2.jpg Untitled design-2.jpg

Socks;SportsSocks Live @ 3voor12 Radio

Socks;SportsSocks Live @ 3vor12 Radio

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Drumles

We gaan niet alleen ritmes, liedjes en technieken leren spelen, maar ook ontdekken we hoe je verschillende sounds uit je drumstel kan halen. Dat vind ik een prachtig onderdeel aan drummen. Samen gaan we opzoek naar wat jij gaaf vindt en zorgen we dat je met veel plezier de juiste portie groei door gaat maken!

Ook wil ik een stuk van de drumlessen wijden aan het opname proces. Hiermee gaan we in de lessen wat leren over het opnemen van drums met microfoons. Na een aantal lessen loop je al naar huis met een eigen drumopname direct op je telefoon!

Speel je al in een bandje? Dan kan je op drumles komen voor tips en tricks over het spelen als drummer in een band. 

Je kan bij mij op ieder niveau terecht voor drumlessen. Als je wilt beginnen aan je drum avontuur of jezelf wilt voorbereiden op een Conservatorium auditie. 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?