Orgelles Capelle Aan-den-ijssel

Orgelles Capelle Aan-den-ijssel bij School of Music. Een orgel of pijporgel is een muziekinstrument dat bestaat uit meerdere afzonderlijke pijpen waar lucht doorheen stroomt. Het orgel is een blaasinstrument dat zijn oorsprong heeft in de fluit. Het meest bekende orgel is het kerkorgel, dit bestaat uit een klavier, een pedaal(klavier) en registers waarmee verschillende klanken kunnen worden geactiveerd.

Bekijk de orgeldocenten

Orgel leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met orgellessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren orgeldocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je orgel? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een orgel.

Vind een orgeldocent in Capelle Aan-den-ijssel

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Capelle Aan-den-ijssel. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Capelle Aan-den-ijssel weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de orgeldocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.