Ontdek
de wereld van
Orgelles

Orgelles Capelle aan den IJssel

Orgelles Capelle aan den IJssel

Orgelles Capelle aan den IJssel bij School of Music. Een orgel of pijporgel is een muziekinstrument dat bestaat uit meerdere afzonderlijke pijpen waar lucht doorheen stroomt. Het orgel is een blaasinstrument dat zijn oorsprong heeft in de fluit. Het meest bekende orgel is het kerkorgel, dit bestaat uit een klavier, een pedaal(klavier) en registers waarmee verschillende klanken kunnen worden geactiveerd.

Orgelles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle orgeldocenten
in de omgeving van Capelle aan den IJssel
Bekijk de docenten

Orgel leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor orgelles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze orgeldocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

shutterstock_413474860.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een orgel. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je orgel? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Orgeldocenten in Capelle aan den IJssel

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Capelle aan den IJssel. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze orgeldocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.