Ontdek
de wereld van
Orgelles

Orgelles Amsterdam

Orgelles Amsterdam

Orgelles Amsterdam bij School of Music. Een orgel of pijporgel is een muziekinstrument dat bestaat uit meerdere afzonderlijke pijpen waar lucht doorheen stroomt. Het orgel is een blaasinstrument dat zijn oorsprong heeft in de fluit. Het meest bekende orgel is het kerkorgel, dit bestaat uit een klavier, een pedaal(klavier) en registers waarmee verschillende klanken kunnen worden geactiveerd.

Bekijk de orgeldocenten shutterstock_413474860.jpg

Orgel leren spelen

Je bent welkom voor de orgelles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze orgeldocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij orgelles?Tijdens een proefles orgel informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een orgeldocent in Amsterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Amsterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de orgeldocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze orgeldocenten in Amsterdam

3 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland (Bekijk alle filters)