Erik Stein

Drumles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (10)

Deskundig Vriendelijk Communicatief Enthousiast Goed met kinderen Doelgericht Coachend Geduldig Ervaren
Top!

Volha Na 32 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Stipt Goed met kinderen Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig
Mijn zoon kijkt elke week uit naar zijn drumles. Echt het enige waar hij naar uitkijkt. Eric is zo een fijne muziekleraar, waarbij je gebruik mag maken aan je eigen input en stijl. Hij geeft mijn kind zoveel zelfvertrouwen door geduldig te blijven en hem vaak te complimenteren.

Daniella Na 226 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Coachend Inspirerend Enthousiast Ervaren Goed met kinderen Eigentijds Didactisch Doelgericht Geduldig Gezellig Stipt Klassieke lesmethode
it's almost 5 years drumming with Erik now.. my son described him as the Big Brother you never asked for but is always there for him. Erik is a gem and a blessing, we couldn’t ask for more.

Rena Na 125 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Doelgericht

Olga Na 8 weken les

Inspirerend
Super leuke coole leraar!

Arjan Na 9 weken les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Ervaren Geduldig
Bradley geniet ontzettend van de drumles, hij kijkt er elke week naar uit!

Monique Na 93 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast Coachend Geduldig
Hele leuke docent die goed kan afstemmen op kinderen en daarmee ook kinderen die gevoelig zijn voor falen heel makkelijk gerust stelt en het beste uit hen haalt! Staat ook open voor eigen initiatief en doet moeite om de lessen leuk te maken door ook passende muziek erbij te halen.

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Stipt Enthousiast Coachend Ervaren Geduldig
Douwe geniet al ruim twee jaar van zijn drumlessen bij Erik. Iedere week gaat hij er met plezier naar toe.

Anna Na 87 weken les

Vriendelijk Deskundig Stipt Goed met kinderen Enthousiast Geduldig
Geduldig en vriendelijk, weet de kinderen goed uit te dagen, zonder ze te overvragen. Stipt maar ook flexibel, ook nu met de Corona crisis.

Erik Na 45 weken les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast
De les is goed bevallen en ik ben van plan om les te nemen. Hij kan mij helpen mijn doelen te bereiken.

Marleen Na 18 weken les

Terug naar het overzicht
Erik Stein ES
Erik
(10)
Deskundig Vriendelijk Enthousiast

Muzikale visie verbreden

Erik Stein (Luxemburg, Fischbach) begon in 1999 aan zijn studie aan het Conservatorium van Echternach (LU) waar hij les kreeg van de beste drummers en docenten uit het vak, Boris Dinev en Benoit Martiny. Om zijn muzikale visie te verbreden reisde hij hierdoor af naar Nederland waar hij in september 2011 zijn studie begon aan het Rotterdam Pop Conservatorium. Hier werd Erik opgeleid door Hans Eijkenaar (KaYak, The Voice of Holland, Anouk) en Juan van Emmerloot. Tijdens zijn studies begon hij zelf met privé drumlessen te geven, wat later resulteerde in een eigen drumschool, en werkt hij als drumdocent bij verschillende muziekinstanties.

Allround muzikant

Naast zijn functie als docent is Erik ook een uitvoerend muzikant, dit laat hij zien in zijn bands: Birdbones en Golden Caves. Nadat hij in 2015 afstudeerde aan het Conservatorium breed hij zijn netwerk uit met bands zoals Kid Harlequin, NIN Tribute, Queen Forever, The Mumble Jumble, Erik heeft een grote passie voor muziek en profileert zichzelf als een allround muzikant, die zowel in de studio, als drumdocent in een muziekschool, als op het podium te vinden is. Hierdoor heeft hij veel kennis op alle vlakken die hij graag doorgeeft aan zijn leerlingen.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?