Kees de Dreu

Drumles, Cajonles, Djembéles

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Locatie Capelseweg (School of Music), Capelle aan den IJssel
WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.12.07.jpeg
IMG_2043.jpg IMG_2043.jpg
IMG_2042.jpg IMG_2042.jpg
IMG_2040.jpg IMG_2040.jpg
capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg capelle-aan-ijssel-capelseweg.jpg

Reviews (5)

Vriendelijk Deskundig Ervaren Geduldig Enthousiast Coachend Gezellig Goed met kinderen
Mijn zoon zit al een paar jaartjes bij Kees, en gaat nog steeds met heel veel plezier.

Suwena Na 13 weken les

Sinds 1½ jaar heb ik drumles van Kees de Dreu binnen de School of Music. Ik ervaar Kees als een bijzonder prettige leraar die zich goed “aanpast” aan mijn speelkwaliteiten en leeftijd (69 jaar). Hij begeleidt mij prima ook bij mijn studie thuis en ik bezoek zijn lessen met veel plezier.

Jan

Vriendelijk Goed met kinderen Klassieke lesmethode

Maria Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Brigitte Na 55 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig

Christo Na 12 weken les

Kees de Dreu KD
Kees
(5)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Capelle aan den IJssel
vanaf
€ 24,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hallo allemaal, leuk dat je interesse hebt in drummen! Ik ben een drumdocent met een passie voor muziek en heb ruim 20 jaar ervaring met lesgeven. Al heel jong begon ik met drummen toen ik een trommel kreeg van mijn ouders en later ook een drumstel. Natuurlijk ging ik naar de muziekschool en heb in veel bandjes gespeeld. Maar wat echt indruk op mij maakte, was een clinic van Dave Weckl. Deze drummer heeft waanzinnige techniek en heeft onder andere gespeeld bij Chick Corea en The Brecker Brothers. Na deze clinic wist ik dat ik van drummen mijn vak wilde maken.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier heb ik naast drums veel geleerd over allerlei vormen van slagwerk zoals vibrafoon, djembé en cajon. Het is geweldig om in een band te spelen en de muzikale energie te bundelen. Het is nog mooier om te merken dat deze energie overkomt bij het publiek, waar dan ook ter wereld. Ik wil graag mijn passie voor drummen doorgeven aan jong en oud.

Mijn motto is: "Als je tot vier kunt tellen, kun je drummen!" Dit betekent dat iedereen kan leren drummen, ongeacht leeftijd of ervaring. Ik geloof dat iedereen een ritmegevoel heeft en dat drummen een geweldige manier is om dit te uiten. Ik geef les aan beginners en gevorderden en pas mijn lessen aan op het niveau van de leerling. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen plezier hebben tijdens de lessen en dat ze zich op hun gemak voelen.

DrumlesKees.jpeg DrumlesKees.jpeg

Drumles voor kinderen

Ben je op zoek naar drumles voor je kind? Dan ben je natuurlijk van harte welkom, ik heb veel ervaring opgedaan met lesgeven aan kinderen en gebruik en lesmethode die goed op de belevingswereld van kinderen aansluit. Vanaf ongeveer 7 jaar kun je beginnen met het nemen van drumles. Wil je meer weten? Boek gerust een proefles of stuur me een bericht.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Drumles

De lessen draaien om speelplezier en het ontwikkelen van een goede techniek. In de lessen speel je mee met je favoriete muziek, zoeken we gezamenlijk drumpartijen uit en leer je drumritmes te herkennen. Je kunt bij mij terecht als je meer wilt leren over diverse stijlen

Tijdens mijn lessen leer je om met de juiste techniek te drummen, maar ook hoe je moet luisteren naar muziek. Ik leer je hoe je kan samenwerken met andere muzikanten en hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zichzelf kunnen zijn en dat ze hun eigen creativiteit kunnen uiten. Ik geef les in alle stijlen, denk aan rock, pop, jazz en funk.

Wil je leren om te improviseren of in de maat van een metronoom te blijven? Wil je eindelijk eens goed bladmuziek leren lezen en ritmes echt begrijpen? Als je geïnteresseerd bent in drumles ga ik je hiermee op weg helpen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te drummen en jouw passie voor muziek te ontdekken!

 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Cajonles

De cajon is een heel leuk en handzaam percussie instrument uit Zuid Amerika. In de lessen focussen we op de verschillende slagtechnieken en leer je diverse ritmes en stijlen spelen.

De lessen zijn te boeken als privéles en bij voldoende animo zijn groepslessen ook mogelijk!

Kees Cajon.jpeg Kees Cajon.jpeg
Kees achter drums.jpeg Kees achter drums.jpeg

Djembéles

De djembe is een eeuwenoud slaginstrument dat garant staat voor veel speelplezier. Heb je interesse in djembéles of een djembéworkshop? Informeer dan bij mij naar de mogelijkheden!