Opnemen.
Mixen.
Masteren.

Muziekproductie Schiedam

Muziekproductie Schiedam

Muziekproductie Schiedam bij School of Music. Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ, dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.

Muziekproductie in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle muziekproductiedocenten
in de omgeving van Schiedam
Bekijk de docenten

Muziek produceren

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met lessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de muziekproductie of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze muziekproductiedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

mengtafel.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij muziekproductie? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Muziekproductiedocenten in Schiedam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Schiedam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

33 resultaten in Schiedam, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de muziekproductiedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.