Tokkelen
of scheuren
met je gitaar

Gitaarles Schiedam

Gitaarles Schiedam

Gitaarles Schiedam bij School of Music. Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!

Gitaarles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle gitaardocenten
in de omgeving van Schiedam
Bekijk de docenten

Gitaar leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor gitaarles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze gitaardocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Elektrisch gitaarles leren spelen bij School of Music

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een gitaar. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je gitaar? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Gitaardocenten in Schiedam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Schiedam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

65 resultaten in Schiedam, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze gitaardocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

MG_3714_Willem-de-Kam.jpg MG_5450_WEB_Willem-de-Kam-1.jpg