Geef ruimte
aan je innerlijke
Bob Dylan

Songwriting Schiedam

Songwriting Schiedam

Songwriting Schiedam bij School of Music. Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en uitvoeren? Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag onder leiding van een ervaren docent. 

Songwriting in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle songwritingdocenten
in de omgeving van Schiedam
Bekijk de docenten

Liedjes schrijven

Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze songwritingdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

dreamstimemedium_17663240.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij songwriting? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Songwritingdocenten in Schiedam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Schiedam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

42 resultaten in Schiedam, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze songwritingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.