Jessy Yasmeen

Songwriting, Zangles, Muziekproductie

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Locatie Willem Ruyslaan, Rotterdam
8DB50643-B551-4AE6-83FE-A9B105486311.jpeg 8DB50643-B551-4AE6-83FE-A9B105486311.jpeg
Videoles

Reviews (4)

Deskundig Didactisch Coachend Enthousiast
Jessy geeft me de motivatie die ik nodig heb om m’n liedjes af te schrijven. Ze geeft songwriting advies en praktische tips over de muziekindustrie, waar ik anders misschien jaren ervaring voor zou moeten hebben gehad om erachter te komen. De lessen zijn leuk en motiverend, maar Jessy is ook streng genoeg zodat je de opdrachten goed blijft doen.

Iris Na 7 weken les

Vriendelijk Deskundig Inspirerend Enthousiast Coachend Communicatief Ervaren Goed met kinderen Geduldig
Hele leuke les voor mijn dochtertje van 8.

Anoniem Na 1 week les

Goed met kinderen Enthousiast
Ze neemt goed en rustig de tijd

Lisa

Vriendelijk Inspirerend Coachend Enthousiast
Ik kwam bij Jessy terecht omdat ik in eerste instantie aan mijn ademhaling wilde werken. Dit zou mij gaan helpen om mijn spreekstem nog makkelijker te gebruiken met zowel zingen als lesgeven (bokstraining) Van hieruit hebben wij gewerkt aan het leren zingen en hier vooral van kunnen genieten. Dankzij haar expertise en relaxte aanpak heb ik zelfs een persoonlijk liedje (cover) opgenomen. Dankjewel!

Rudy

Jessy Yasmeen JY
Jessy
(4)
Enthousiast Coachend Deskundig
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 20,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Hey jij daar!

Mijn naam is Jessy Yasmeen,

Ik ben uitvoerend muzikant, creative producer,  zangeres en songwriter. Vanaf mijn 9e schreef ik al gedichten en vanaf mijn 12e begeleide ik mezelf op gitaar en transformeerde ik deze gedichten in mijn eerste songs. Ik ben vanaf mijn 17e actief in het werkveld als artiest en heb ruim 400 keer opgetreden in binnen en buitenland, singles en EP’s uitgebracht en veel geschreven met anderen. Ik ben autodidact en heb dus mezelf alles aangeleerd op theoretisch vlak en daarbij veel ervaring opgedaan door met professionals te werken. Ik heb erkenning gekregen voor mijn werk met het winnen van De grote prijs van Rotterdam in de categorie. ‘beste Singer-Songwriter’, meerdere nominaties gehad voor ‘beste track’, de popronde gedaan, airtime gehad op NPO Radio 1, BBC Radio, en diverse internationale stations. Ik ben momenteel bezig met mijn album en weet naast schrijven ook veel op het vlak van arrangement en compositie.

Niet alleen heb ik ervaring als singer-songwriter, maar ook als coach. Zo heb ik mijn HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)  en de Minor Begeleidingskunde afgerond. Ik geef les op de Herman Brood Academie en gastlessen aan Albeda Muzikant Producer op het gebied stage en praktijk. Zo kan ik artiesten en musici begeleiden naar het werkveld toe. Mocht je naast songwriting dus ook de behoefte hebben aan het verhelderen van je doelen en deze strategisch aan te pakken, kan ik je hier ook ondersteuning in bieden.

De genres waar ik affiniteit mee heb zijn: Indie/Alternative, Pop, (Neo)Soul, Folk en Country, maar uiteraard zijn liefhebbers van andere genre’s ook van harte welkom.

PHOTO-2022-10-11-16-07-26.jpg PHOTO-2022-10-11-16-07-26.jpg
289679404_429711715832264_4724040539724743306_n.jpg 289679404_429711715832264_4724040539724743306_n.jpg

Motivatie

Mijn drijfveer voor het lesgeven zit in het gemis wat ik vroeger zelf had van een docent die aansloot bij mijn behoefte. Bij de eerste les(sen) zal ik eerst echt is naast je gaan zitten en met je kijken wat je graag wil leren op korte als lange termijn, waar je interesses liggen, waar je nu staat en welke vorm van lesgeven en opdrachten je als prettig zal ervaren, volledig op maat. Daarnaast is onderdeel zijn van jouw groei een mooi proces om naast te staan en zal ik alles uit je trekken, sky is the limit!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Begeleiding

Merk je dat je vastloopt in het behalen van je doelen als muzikant/singer-songwriter en kom je maar niet verder? Dan kunnen we ook wekelijkse coachingssessies inplannen, waarmee we werken aan jou muzikale doelen vanuit SMART-formulering en een 1 tot 3 jarenplan.

Maar ook als je nog beginner bent en je wil leren hoe je jezelf kan opnemen, basis productie of muziektheorie, dan kan ik je daarbij helpen. Ik doe dit samen met mijn companion Davide Rasetti; Codarts geschoold klassiek pianist.

Heb ik je interesse gewekt en wil je kijken of wij een match zijn? Kom dan langs voor een proefles  🙂

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Jessy Yasmeen

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Songwriting

Wil je eigen nummers gaan schrijven en weet je niet waar te beginnen? Of schrijf je al maar loop je vast in het afmaken van je liedjes of het zien van een heldere songstructuur? Dan kan ik je daar bij helpen! Ik werk vanuit de methodiek competentiegericht en op maat werk, waarbij ik eerst ga kijken naar je behoeften en kwaliteiten en type begeleiding die bij jou past en van daaruit maak ik een lesopzet voor je. Zo kunnen we aan de slag gaan aan de hand van inspiratie oefeningen, referentie tracks, maar ook rijmschema’s, genre verdieping en akkoordprogressies. Afhankelijk van jou niveau kijken we hoe ver we de diepte in kunnen gaan. Jezelf begeleiden met een instrument is geen must, maar zo ja altijd handig. Mijn professie hierin is gitaar, dus hierin kan ik je ook begeleiden.

 

Zangles

Houd jij ook zo van zingen?  Maar ontbreekt het je aan de basis? En vind je het lastig om vrij uit te zingen en voel je je hier onzeker over? In mijn lessen kunnen we ook werken aan ademsteun, presentatie, timing en improvisatie.

Muziekproductie

beginnersles opnemen en/of produceren