Eelke Mastebroek

Gitaarles, Muziekproductie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Thuisstudio Hooglandstraat, Rotterdam
Videoles

Reviews (9)

Vriendelijk Communicatief Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Goed met kinderen Didactisch Doelgericht Eigentijds Gezellig Stipt
Hele leuke gitaarlessen en superaardige en kundige docent!

Marloes Na 11 weken les

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Goed met kinderen Eigentijds
Mijn zoon gaat met veel plezier naar zijn gitaarlessen. Hij is heel enthousiast over Eelke als docent en gitaarspelen. Ondanks dat hij dit zelfstandig doet ervaar ik het contact met Eelke als ouder ook als heel goed. Een fijne leraar!

Anne Na 13 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Goed met kinderen
Mijn zoontje (9) was meteen erg enthousiast en heeft er zin in, dat zegt genoeg!

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Eigentijds Enthousiast Geduldig
Mijn zoon is altijd heel enthousiast als hij terug komt van gitaarles bij Eelke.

Marjolijn Na 1 week les

Anoniem Na 8 weken les

Anoniem Na 1 week les

Communicatie Geduldig
Eelke is een geweldige gitaar docent. Hij heeft veel ervaring, geduld en begrijpt goed wat mijn leerdoelen zijn. Ondanks zijn bewezen successen als gitarist is hij down to earth en goed te volgen voor een beginner.

Jermaine Na 14 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast Ervaren

Alex Na 39 weken les

Enthousiast
Sterk punt: gepersonaliseerde aanpak Oriënteert zich tevoren op de muzikale wensen van de leerling Produceert individuele muzikale instructies tijdens de les Toegankelijk voor vragen

Dirk Na 1 week les

Eelke Mastebroek EM
Eelke
(9)
Enthousiast Vriendelijk Communicatief
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Gitarist op grote podia

Eelke groeide op in een muzikale familie, zo kwam het dat dat hij op z’n 5e al achter een drumstel zat in de band van zijn vader. Zijn vader was gitarist in de band en gitaar vond Eelke eigenlijk nog leuker. Vanaf zijn 9e ging hij daarom verder op de gitaar. In zijn tienerjaren speelde Eelke in verscheidene bandjes. Dit kwam in een stroomversnelling toen Eelke op zijn 17e als 2e uit de bus kwam op de gitaristenwedstrijd SENA Guitar Awards Nederland. Hierdoor kwam hij voor het eerst in contact met andere muzikanten uit de lokale ‘scene’. De jaren daarna zag Eelke veel grote podia van dichtbij zoals Pinkpop, Lowlands, Paradiso en Ziggo Dome en speelde met verschillende grote bands zoals Handsome Poets en Rigby. Eelke: “Ik heb me hier echt als gitarist kunnen ontwikkelen: mijn sound en bovendien mijn rol als gitarist in de band”.

Bandcoaching en muziekproductie

Naast gitaarles en basgitaarles coacht Eelke bestaande bands in zijn studio. Heb je een band of ben je bezig met een auditie, dan kan Eelke je hierbij helpen.Op het gebied van muziekproductie geeft Eelke privéles in het gebruik van Logic en Ableton. Naast het creëren van tracks en beats kan je bij Eelke ook aan de slag om jezelf te verbeteren op het gebied van akoestische opnamen zoals zang of gitaar. Tenslotte kan je alles leren of het opnemen in een studio. Hij gebruikt hierbij onder andere de Ableton Push, een complete bandopstelling, compressors en diverse geluidseffecten.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Blues en soundscapes

Naast de ervaring die Eelke opdeed in de popwereld is zijn expertise divers: zowel blues als de ‘space’, de effecten en soundscapes eromheen spreken hem aan. Eelke: “De blues is een pure stijl, een beginpunt waar ik als gitarist vaak heen terug ga. Het opzoeken van de grenzen met geluidseffecten is eigenlijk het tegenovergestelde van blues. Die combinatie vind ik interessant”. Wat wil Eelke graag meegeven aan studenten die bij hem op gitaarles komen? “Het inspireren van leerlingen vind ik heel leuk. Dat kan een volwassen iemand zijn die ik help met effecten of een kind dat plezier heeft in het gitaarspelen”.

De lessen worden gegeven in Eelke’s thuisstudio in Rotterdam Noord. Boek je proefles en kom langs voor een kennismaking!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
Eelke-e1517407234410 Eelke-e1517407234410
IMG_9871 IMG_9871