lekker casual
vliegensvlugge solos
tetteren

Saxofoonles Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Bekijk de saxofoondocenten

Saxofoon leren spelen

Onze cursus saxofoonles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Hierbij gebruiken onze saxofoondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Saxofoonspeler

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een saxofoon. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je saxofoon? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een saxofoondocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze saxofoondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.