lekker casual
vliegensvlugge solos
tetteren

Saxofoonles Ede

Saxofoonles Ede

Saxofoonles Ede bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Saxofoonles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle saxofoondocenten
in de omgeving van Ede
Bekijk de docenten

Saxofoon leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met saxofoonlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de saxofoon of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze saxofoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

sax2-e1528472684261.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij saxofoonles? Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Saxofoondocenten in Ede

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Ede. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

9 resultaten in Ede, Gelderland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de saxofoondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.