Ontdek
de wereld van
Auditietraining

Auditietraining Tilburg

Auditietraining Tilburg

Auditietraining Tilburg bij School of Music. Welk instrument je ook speelt, auditie doen (voor een opleiding of een openstaande vacature) is gewoonweg spannend. Je wilt op je best presteren, maar hoe doe je dat als alle ogen op jou gericht zijn en de zenuwen het van je over lijken te nemen. Om goed beslagen ten ijs te komen bieden wij een cursus auditietraining waar jij jouw materiaal en mindset voorbereidt op die toekomstige auditie(s)

Auditietraining in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle auditietrainingdocenten
in de omgeving van Tilburg
Bekijk de docenten

Auditietraining leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor auditietraining als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze auditietrainingdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een auditietraining. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je auditietraining? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Auditietrainingdocenten in Tilburg

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Tilburg. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

13 resultaten in Tilburg, Noord-Brabant

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze auditietrainingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.