Sietske Oosterhuis

Groep - Zang 13+, Groep - Zang Kinderen, Groep - Zang Volwassenen 18+, Groep - Zang Volwassenen 31+, Pianoles, Songwriting, Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (25)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Geduldig Ervaren
Ik vind de lessen altijd heel leuk, gezellig en leerzaam en de tijd vliegt voorbij!

Miriam Na 10 weken les

Communicatief Enthousiast
Sietske geeft heel enthousiast les, waardoor de groep ook enthousiast wordt met het zingen! Leuke lessen waarin we heerlijk zingen en ook leren naar elkaar te luisteren en feedback te geven.

Marjolein Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Didactisch Goed met kinderen Eigentijds Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Gezellig
Geen!

Ellis

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Super fijne vibe, ze zag gelijk de punten waar aan gewerkt kon worden en mijn dochter heeft al veel geleerd in 1 les ter voorbereiding op de auditie voor kinderen voor kinderen! Super!

Lynn Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Gezellig
Ik volg twee wekelijks zangles bij Sietske, en ik ga elke keer weer met super veel plezier er naar toe. Zangles is altijd een feestje! Zeker een aanrader om les te gaan volgen bij Sietske!

Cynthia Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Stipt Enthousiast
Sietske is een enthousiaste docente die haar lessen altijd uitstekend voorbereid. Ze is heel deskundig en zorgt voor een supergoede begeleiding. Ik leer veel en ben heel blij met haar!

Jo Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend
Sietske is geweldig!! Ze heeft zo'n passie voor muziek en daarnaast is de groep ook echt amazing. Je voelt echt dat het gezellig is en dat er echt wel een sociale band tussen de groepsleden. Overal een fijn gevoel en een fijne ervaring :)

Jasper Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Stipt
Sietske geeft fijn les Er hangt een ontspanne sfeer 👍🏼

Richard Na 7 weken les

Geduldig
Het was een hele fijne ervaring. Sietske heeft geduld en gaf op een Leuke en speelse en toch duidelijke manier de basis instructies. Mijn dochter was super enthousiast na de proefles

Nirmal Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Inspirerend

Olha Na 1 week les

Gezellig
Lekker blijven zoals ze is! Ik ben blij met haar! Ze brengt het beste in me naar boven.

Ester Na 78 weken les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast Ervaren

Zarina Na 1 week les

Catia Na 20 weken les

Vriendelijk Doelgerichtheid

Anoniem Na 17 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Gezellig
Was eerst wat zenuwachtig maar door sietske verdween dat eigenlijk meteen Ik ga er zeker mee verder

Richard Na 1 week les

Vriendelijk Doelgerichtheid

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren
heel tevreden over de lessen!

Jolanda Na 1 week les

Deskundig Doelgericht Coachend

Sipke Na 1 week les

Communicatief Enthousiast Doelgericht Inspirerend

Inge Na 9 weken les

Sietske is enthousiast, coacht goed en biedt een wervelend programma aan.

Lydia Na 56 weken les

Elea Na 44 weken les

Johan Na 6 weken les

Goede start, meer inzicht in mijn eigen kunnen gekregen, fijn gevoel, legt duidelijk uit, neemt de tijd.

Chayenne Na 5 weken les

Ella Na 10 weken les

Catharine Na 12 weken les

Terug naar het overzicht
Sietske Oosterhuis SO
Sietske
(25)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Nieuw:– Groepsles Zang voor Volwassenen gestart!

ABOUT

Sietske komt uit een muzikaal nest dus muziek maken en zingen doet ze al van jongs af aan! In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland, waar ze veel indruk maakte met haar eigen, akoestische versie van het nummer ‘Rather Be’ aan de piano. Sietske geeft het liefst een eigen draai aan liedjes, wat ze ook altijd toepast in haar lessen. Daarnaast maakt ze eigen muziek onder de naam Ella East en is ze afgestudeerd aan het conservatorium Codarts in de richting Zang en Songwriting + Minor Educatie. Je kunt bij Sietske terecht voor Zangles, Groepsles Zang, Songwriting en Pianoles voor beginners/jezelf leren begeleiden aan de piano tijdens het zingen.

IEDEREEN KAN ZINGEN!

Iedereen kan zingen als je het maar durft! Sietske weet zelf als geen ander hoe spannend zingen kan zijn. Ze zorgt in de lessen daarom altijd voor een veilige sfeer om in alle vrijheid nieuwe dingen uit te kunnen proberen met je stem.

MEER DAN TECHNIEK

Zingen is veel meer dan alleen zangtechniek. Je wilt met jouw stem tenslotte iets vertellen. In de zanglessen werkt Sietske naast zangtechniek ook aan zangexpressie; het overbrengen van jouw verhaal. We willen tenslotte geen ‘copycats’ worden. Zangtechniek is slechts een middel om jouw verhaal beter te kunnen overbrengen naast dat je je stem natuurlijk gezond wilt gebruiken!

Stuur een bericht

EIGEN SOUND

Elke stem is uniek. Sietske daagt je uit om de mogelijkheden van je stem te ontdekken en samen op zoek te gaan naar jouw eigen sound. Jouw verhaal staat centraal! We kijken samen naar de mogelijkheden van je stem en breiden je pallet uit waarbij jij zelf kiest wat je wilt zingen.

Wil jij je stem beter onder controle krijgen? Meer weten over zangtechnieken en hoe je jezelf het best presenteert? Schrijf je je eigen liedjes of wil je leren schrijven? Wil je jezelf ook kunnen begeleiden op je instrument tijdens het zingen? Een eigen sound ontwikkelen in je zang? Of gewoon leren durven zingen?! Dan zit je bij Sietske goed!

GROEPSLES ZANG / KOOR VOOR VOLWASSENEN

Per oktober 2021 zijn de groepslessen zang weer gestart! De groepslessen vinden tweewekelijks plaats op de maandag avond aan de Capelseweg 120 te Capelle a/d Ijssel.

  • Waar & Wanneer?De Groepsles vindt tweewekelijks plaats (oneven weken) in Capelle a/d Ijssel (Capelseweg 120) op maandag avond van 20.00-21.00u Voorwaarden: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Wat doen we in de Groepsles?Zing je graag maar vind je het te spannend om solo te zingen? Of zing je graag maar liever samen? Dan is er ook de mogelijkheid te zingen in een groep bestaande uit maximaal 10 mensen. In de groepslessen werken we aan verschillende onderdelen zoals samenklank, meerstemmigheid en een basis zangtechniek, zodat je je stem gezond en vrij kunt gebruiken. De groepslessen vinden plaats in Capelle a/d IJssel aan de Capelseweg 120 op de maandagavond van 20.00-21.00 iedere twee weken. In de groepslessen werken we aan meerstemmig zingen, zangtechniek, samenzang en komen verschillende (pop)songs aan bod. Je leert iedere les iets nieuws en hoeft dus nooit te oefenen. Ook hoef je geen noten te kunnen lezen. Iedereen is welkom te komen zingen in de groep, we doen iedere les iets nieuws, en plezier in het samen zingen staat centraal!

Prijs per les (60 minuten):  < 21 jaar: 16,50 euro> 21 jaar: 20 euro (= incl btw)

IMG_7111

PIANOLES/KEYBOARDLES:

Pianoles voor beginners (5+): Leer de basis van het pianospelen

In pianoles voor beginners werk ik met verschillende lesmethodes waarin jij de basis van het pianospelen leert. Spelenderwijs gaan we op zoek naar wat het best bij jou past en ontdekken we wat je allemaal kunt doen op de piano. We doen het stapsgewijs, zodat jij uiteindelijk verschillende liedje kan leren spelen van blad. Pianoles voor beginners is voor alle leeftijden (5+).

Jezelf leren begeleiden tijdens het zingen (10+)

Niets is leuker dan zingen én jezelf kunnen begeleiden op je instrument. Zo kun je het liedje net iets meer een eigen draai geven en bovendien op een andere toonhoogte spelen die misschien lekkerder zingt.In de pianoles werken we aan akkoordenleer om jezelf tijdens het zingen te kunnen begeleiden aan de piano. Naast dat je leert akkoorden te spelen werken we ook aan techniek voor een fijne motoriek zodat je de linkerhand en rechterhand goed afzonderlijk kunt gebruiken. Dit kan voor meer gevorderde leerlingen fijn zijn om de begeleiding nog uitdagender te maken; denk aan: meer ritmische variatie, links en rechts wat anders kunnen spelen. We kunnen het zo simpel of zo uitdagend maken als jij wil. Dat doen we door de liedjes te kiezen die jij tof vindt om te kunnen spelen en met wat voorbeelden van mijn kant om je pianospel kunnen verbeteren. En nee! Je hoeft dus geen noten te kunnen lezen. We werken namelijk in principe niet vanuit een lesboek, maar enkel met akkoordsymbolen. Maar mocht je toch graag van blad spelen kan dat altijd! Deze pianoles is bedoeld voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder.

VIDEOLES

Indien het door ziekte of omstandigheden niet lukt om fysiek les te volgen is er altijd de mogelijkheid tot lessen via videobellen. Zo kan de les altijd doorgaan en hoef je niet onnodig een les te missen. Voor het video bellen zijn er een aantal zaken belangrijk om te checken:

  • Zorg voor een liefst zo rustig mogelijke ruimte in huis waar je ongestoord kunt zingen zonder afgeleid te worden. Zorg voor een goede internetverbinding Zorg ervoor dat je naast het toestel waarmee je belt nog een ander toestel hebt om de tekst/muziek op te kunnen zoeken/afspelen. Het is handig om een speaker/boxje te hebben voor het versterken van de muziek maar dit is niet noodzakelijk en kan soms zelfs zorgen voor minder goede geluidskwaliteit. We controleren daarom altijd het geluid even voor de beste kwaliteit. Het is handig om met een koptelefoon/oortjes te zingen voor een betere geluidskwaliteit van de zangstem, maar dit is niet noodzakelijk. Zorg dat je op het moment van de les klaar zit om gebeld te worden. Ik zal altijd contact opnemen met jou. Mocht je niet op tijd gebeld worden of twijfelen over de lestijd dan mag je mij altijd een berichtje sturen. Het video bellen kan op verschillende manieren; whatsApp bellen/ FaceTime/ Skype of Zoom bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je van te voren met mij hebt afgestemd wat je voorkeur heeft en hoe ik je kan bereiken. Zorg ervoor dat je een webcam hebt of werkende camera op je telefoon zodat ik je kan zien tijdens het zingen. Het is belangrijk dat je kunt staan tijdens het zingen en niet te ver van het toestal af hoeft te staan, maar je hoeft hierbij niet volledig in beeld te zijn. Zorg wel dat de tekst niet te laag staat zodat je mooi recht op kunt blijven staan.
  • MAATREGELEN I.V.M. CORONA VIRUS Ik volg de richtlijnen van het RIVM. Kom alleen naar de zangles als je gezond bent. Heb je verkoudheidsklachten (ook al zijn deze mild), voel je je niet lekker of ben je in contact geweest met iemand met klachten? Kom dan alsjeblieft niet fysiek naar de zangles. De les gaat in dit geval wel door, maar via videobellen. Was altijd je handen/ontsmet je handen met handgel voor binnenkomst. Wij hebben indien nodig handgel voor jullie. We geven elkaar geen handen Niezen/hoesten doen we niet in de handen. Wij ontsmetten naast de handen ook altijd de iPad/laptop en piano voordat wij en de leerlingen hiervan gebruik maken. Houd 1,5 meter afstand tijdens de zangles. Wij maken gebruik van het ‘’spat scherm’’  voor voldoende ventilatie blijft het raam open. Neem dus een warme trui of jas mee voor het geval het wat frisser is in de ruimte!

LESDAGEN + LOCATIES: (zie beschikbaarheid in de agenda)

Maandag: Capelseweg 120, Capelle a/d IjsselWoensdag: Thuisstudio Molendijk, Zuid-BeijerlandDonderdag: Capelseweg 120, Capelle a/d Ijssel

 

 

Photos by Duy Vu Dinh