Ontdek
de wereld van
Auditietraining

Auditietraining Rotterdam

Auditietraining Rotterdam

Auditietraining Rotterdam bij School of Music. Welk instrument je ook speelt, auditie doen (voor een opleiding of een openstaande vacature) is gewoonweg spannend. Je wilt op je best presteren, maar hoe doe je dat als alle ogen op jou gericht zijn en de zenuwen het van je over lijken te nemen. Om goed beslagen ten ijs te komen bieden wij een cursus auditietraining waar jij jouw materiaal en mindset voorbereidt op die toekomstige auditie(s)

Auditietraining in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle auditietrainingdocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Auditietraining leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor auditietraining als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze auditietrainingdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een auditietraining. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je auditietraining? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Auditietrainingdocenten in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

12 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze auditietrainingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.