Morann De Langhe

Auditietraining, Muziektheorie, Pianoles, Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Locatie Zwijsenplein, Tilburg
Les aan huis bij cursist (5038)
Videoles
Morann De Langhe ML
Morann
(2)
Tilburg
en 2 andere locaties
vanaf
€ 17,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hoi! Mijn naam is Morann en ik ben klassiek (opera) zangeres en actrice. Sinds 2020 geef ik op verschillende niveaus (klassieke) zanglessen en theaterlessen. Daarnaast bied ik ook muziek(theorie) -en pianolessen aan.

Ik vind het delen van mijn passie zowel uitvoerend als in het lesgeven heel erg leuk en belangrijk. In mijn lessen staan veiligheid en plezier dan ook op de eerste plaats! Daarnaast probeer ik altijd zo veel mogelijk naar het individu te kijken. Wat jou inspireert en motiveert, om zo het meeste uit de les te halen!

Aan Toneelacademie Maastricht behaalde ik mijn lesbevoegdheid voor theaterdocent en aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten ben ik afgestudeerd aan de Master of Music.

Liefs, Morann

AMorannmastereind-108.jpg

Zangles

Voor beginners én gevorderden!

Voor gevorderden alleen de klassieke of klassiek musical zangtechnieken. Op een veilige en positieve manier ontdekken we samen jouw instrument!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziektheorie

Voor beginners!

Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier leren om bladmuziek te kunnen lezen en muziek wat beter te begrijpen? Met leuke praktijkgerichte opdrachten zorg ik dat jij al snel een grondige basis hebt in de muziektheorie. Ook mogelijk (en met voorkeur) in combinatie met het (leren) spelen van de piano.

Muziektheorie.jpg

Stuur een bericht

Pianoles

Voor beginners!

Wil jij eindelijk zelf je favoriete liedjes kunnen spelen op de piano? Of misschien we jezelf begeleiden bij het zingen?In mijn les speel je zelfgekozen muziek wat we afwisselen met leuke opdrachten zodat je je al snel een prof voelt achter de toetsen.

Afbeelding van WhatsApp op 2022-09-03 om 21.25.56.jpg

Auditietraining

Na les te hebben gegeven aan meerdere conservatoria in Nederland weet ik goed waar men naar zoekt tijdens een auditie. De begeleiding tijdens een auditietraining is zeer persoons -en situatiegebonden. We zullen dan ook samen kijken naar wat jij precies nodig hebt!