Vrolijk
Tokkelen met
4 snaren

Ukeleleles Den Haag

Ukeleleles Den Haag

Ukeleleles Den Haag bij School of Music. De ukelele is een vrolijk mini-gitaartje dat geschikt is voor kinderen en volwassenen. Ukelele is gemakkelijk te leren en te bespelen!

Ukeleleles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle ukeleledocenten
in de omgeving van Den Haag
Bekijk de docenten

Ukelele leren spelen

Je bent welkom voor de ukeleleles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ukeleledocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij ukeleleles? Tijdens een proefles ukelele informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Ukeleledocenten in Den Haag

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Den Haag. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

10 resultaten in Den Haag, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de ukeleledocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.