De vier
snaren
meester worden

Vioolles Den Haag

Vioolles Den Haag

Vioolles Den Haag bij School of Music. Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.

Vioolles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle viooldocenten
in de omgeving van Den Haag
Bekijk de docenten

Viool leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor vioolles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze viooldocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een viool. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je viool? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Viooldocenten in Den Haag

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

17 resultaten in Den Haag, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze viooldocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.