Tomasz Plusa

Vioolles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 30,00

Locaties

Thuisstudio Rijswijkseweg, Rijswijk
IMG-20220217-WA0013.jpg IMG-20220217-WA0013.jpg
IMG-20220217-WA0017.jpg IMG-20220217-WA0017.jpg
IMG-20220217-WA0020.jpg IMG-20220217-WA0020.jpg
Videoles

Reviews (1)

Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Tomasz is een gepassioneerde violist en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. De basis van de lessen is muziek maken, techniek is daarbij helpend en wordt aangeleerd om meer muzikaal te kunnen spelen. Door gebruik te maken van mooie metaforen kan Tomasz je perfect duidelijk maken wat je moet doen. Door zijn vrolijkheid en positieve houding is elke les een genot!

Michelle

Tomasz Plusa TP
Tomasz
(1)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Rijswijk
en 1 andere locatie
vanaf
€ 30,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Mijn naam is Tomasz Plusa. Ik ben muziek docent en uitvoerend musicus. Ik heb een rijke achtergrond in zowel het beoefenen als onderwijzen van viool. Mijn liefde voor de viool begon op een vroege leeftijd, toen ik slechts 6,5 jaar oud was. Sindsdien heb ik mijn passie voor dit prachtige instrument nooit losgelaten. Ik heb mijn muzikale opleiding gevolgd aan diverse gerenommeerde instituten, waaronder het Muziekacademie in Polen, gevolgd door een studie aan het prestigieuze Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium in Utrecht. 

Vioolles

Gedurende mijn opleiding ontdekte ik dat mijn ware roeping ligt in het delen van mijn kennis en passie voor de viool. Sinds mijn tijd op de middelbare muziekschool heb ik met veel toewijding vioollessen gegeven. Het is een prachtige ervaring om te zien hoe mijn leerlingen geïnspireerd raken door mijn lessen. Mijn benadering als docent kenmerkt zich door passie en gedrevenheid. Ik geloof dat muziek een diepe, verbindende kracht heeft en dat het ons in staat stelt om op een dieper niveau met de wereld te communiceren.Voor mij is muziek niet slechts een kunstvorm, maar een essentieel onderdeel van het leven zelf. Het heeft de kracht om mensen te verenigen, hun gevoelens te versterken en hen open te stellen voor elkaar. Muziek geeft betekenis aan ons bestaan en ik kan me geen leven voorstellen zonder deze prachtige vorm van expressie.Het is voor mij een voorrecht om mijn kennis en passie voor de viool door te geven aan anderen. Ik zie het als een talent dat we hebben gekregen om elkaar te dienen en ik put grote voldoening en blijdschap uit deze missie.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?