De vier
snaren
meester worden

Vioolles Rijswijk

Vioolles Rijswijk

Vioolles Rijswijk bij School of Music. Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.

Vioolles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle viooldocenten
in de omgeving van Rijswijk
Bekijk de docenten

Viool leren spelen

Je bent welkom voor de vioolles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze viooldocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij vioolles? Tijdens een proefles viool informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Viooldocenten in Rijswijk

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rijswijk. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

17 resultaten in Rijswijk, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de viooldocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.