Kwinten cirkels
intervallen
en melodische mineuren

Muziektheorie Rijswijk

Muziektheorie Rijswijk

Muziektheorie Rijswijk bij School of Music. Verdiep je eens in de wereld van de muziektheorie! Muziektheorie komt goed van pas bij het aanleren van een instrument en is soms een vereiste om toelating te kunnen doen voor een muziekopleiding.

Muziektheorie in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle muziektheoriedocenten
in de omgeving van Rijswijk
Bekijk de docenten

Muziektheorie begrijpen

Je bent welkom voor de muziektheorie als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze muziektheoriedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

piano-header.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij muziektheorie? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Muziektheoriedocenten in Rijswijk

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rijswijk. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

77 resultaten in Rijswijk, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de muziektheoriedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.