Kwinten cirkels
intervallen
en melodische mineuren

Muziektheorie Delft

Muziektheorie Delft

Muziektheorie Delft bij School of Music. Verdiep je eens in de wereld van de muziektheorie! Muziektheorie komt goed van pas bij het aanleren van een instrument en is soms een vereiste om toelating te kunnen doen voor een muziekopleiding.

Bekijk de muziektheoriedocenten piano-header.jpg

Muziektheorie begrijpen

Je kunt bij ons terecht voor muziektheorie als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze muziektheoriedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een muziektheorie. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je muziektheorie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een muziektheoriedocent in Delft

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Delft. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze muziektheoriedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Muziektheoriedocenten in Delft

85 resultaten in Delft, Zuid-Holland