Kaori Fornós Ohnuma

Basgitaarles, Beginnerscursus gitaar kinderen, Blokfluitles, Compositieles, Gitaarles, Muziektheorie, Pianoles, Songwriting, Zangles

Lesprijs

voor cursisten
€ 28,50

Locaties

Thuisstudio Prins Hendrikkade, Rotterdam
Videoles

Reviews (8)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend

Angela Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch

Jan Na 2 weken les

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Geduldig Gezellig
Kaori is very friendly, patient and positive. We like that for each of our children she adapts the teaching style and rhythm to their profile.

Dan Na 7 weken les

Doelgericht
Prachtig huis. Goede tips.

Helen Na 1 week les

Deskundig Doelgerichtheid

Sharita

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend
Fijne proefles, ik ben geïnspireerd geraakt om het pianospelen weer op te pakken. We hebben direct vervolglessen ingepland!

Annemiek Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Ervaren Geduldig Gezellig

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend Coachend Ervaren Communicatie Geduldig Gezellig
Het was een fantastische proefles. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid. Ik werd volledig op mijn gemak gesteld en aangemoedigd als het even lastig leek. Kaori is top!

Georgina Na 1 week les

Kaori Fornós Ohnuma KO
Kaori
(8)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 28,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Even voorstellen

In de muzikale sector ben ik, Kaori, als gedreven ondernemer actief sinds 2016. Op mijn derde jaar begon ik met pianospelen, toen ik 16 was componeerde ik mijn eerste pianoliedje, en op mijn 18e begon ik om kleine ensembles te dirigeren en mijn eigen multidisciplinaire projecten te creëren, met en mix van muziek, theater en andere kunsten. Door mijn liefde voor muziek te delen, zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt bij de muzikanten, ongeacht hun niveau. Mijn belangrijkste focus ligt op samen spelen, muzikaal actief te zijn en plezier te hebben in het proces.

Ik geloof dat elke persoon anders is en andere behoeften en capaciteiten heeft, daarom pas ik me graag aan mijn studenten aan en zorg voor hun interesses. In het geval dat de student geen duidelijk zicht heeft, help ik hem/haar om te vinden wat hem/haar aanspreekt.

Als de student dat wil, kan ik hem/haar gemakkelijk voorbereiden op de toelatingsexamens voor het conservatorium.

Kaori.jpg

Pianoles: Jazz, klassieke, pop, wereld muziek

Basiscursus: in contact komen met muziek en het instrument. Balans vinden tussen plezier en discipline.Optioneel: lezen en/of schrijven notities

Middencursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie basistechniek.Andere stijlen: Improvisatie, basisharmonie leren en pas deze toe op de piano, studie basistechniek en basis gehoortraining.Optioneel: Partituren analyseren en muziektheorie toepassen in het spel en vice versa.

Hoogcursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie techniek.Andere stijlen: Improvisatie, harmonie leren en pas deze toe op de piano, studie techniek en gehoortraining.Optioneel: Partituren analyseren, muziektheorie toepassen in het spel en vice versa, studie geschiedenis van muziekstijlen.

Verdieping: focus in een specifieke substijl, studie van niet-tonale harmonie, als de student op het conservatorium zit, assisteer dan bij zijn/haar studie.

Schrijf voor iedere cursus die je aanbiedt een aparte alinea. Inhoud: wat is je ervaring en achtergrond hierin/ wat kan een cursist in deze cursus verwachten/ zijn er bepaalde eisen/ kan een cursist iets voorbereiden voor de proefles/ heb je een leeninstrument voor de proefles.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Koor en/of  zangles

Wil je alleen zingen? Wil je samen zingen met een groep? Of wil je graag samen zingen met je familie en vrienden?*voor mensen die privélessen willen aanvragen: we zullen ons concentreren op uw behoeften / wensen 😉

Basiscursus: In deze cursus komen we in contact met onze stem en leren we naar onszelf en de anderen te luisteren. Aan het eind van het jaar zullen we enkele liedjes in het nederlands en engels kunnen zingen. Er zal een verscheidenheid aan stijlen van lichte muziek zijn.Optioneel: leer noten lezen

Middencursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en spaans repertoire.Optioneel: leer noten lezen en improviseren

Hoogcursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en andere talen repertoire.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Bandcoaching

Soms als we in een groep of een ensemble spelen, missen we iets en weten we niet wat het is, en kan het daarom niet worden opgelost. Ik zal je helpen hoe we naar elkaar kunnen luisteren, hoe je beter in contact kunt komen met de muziek, hoe je kunt omgaan met je teamgenoten en de muziek, en hoe problemen kunnen worden opgelost wanneer ze zich voordoen. En dit allemaal met plezier 🙂

Andere cursussen:

Compositieles, muziektheorie, auditietraining: van amateurs tot/met meesters, elke muziekstijl.

Gitaar- en basgitaarles: basis