Kaori Fornós Ohnuma

Blokfluitles, vioolles, zangles, gitaarles, basgitaarles, pianoles, songwriting en compositieles in Rotterdam Feijenoord en via videoles

Even voorstellen

In de muzikale sector ben ik, Kaori, als gedreven ondernemer actief sinds 2016. Op mijn derde jaar begon ik met pianospelen, toen ik 16 was componeerde ik mijn eerste pianoliedje, en op mijn 18e begon ik om kleine ensembles te dirigeren en mijn eigen multidisciplinaire projecten te creëren, met en mix van muziek, theater en andere kunsten. Door mijn liefde voor muziek te delen, zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt bij de muzikanten, ongeacht hun niveau. Mijn belangrijkste focus ligt op samen spelen, muzikaal actief te zijn en plezier te hebben in het proces.

Ik geloof dat elke persoon anders is en andere behoeften en capaciteiten heeft, daarom pas ik me graag aan mijn studenten aan en zorg voor hun interesses. In het geval dat de student geen duidelijk zicht heeft, help ik hem/haar om te vinden wat hem/haar aanspreekt.

Als de student dat wil, kan ik hem/haar gemakkelijk voorbereiden op de toelatingsexamens voor het conservatorium.

Pianoles: Jazz, klassieke, pop, wereld muziek

Basiscursus: in contact komen met muziek en het instrument. Balans vinden tussen plezier en discipline.
Optioneel: lezen en/of schrijven notities

Middencursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie basistechniek.
Andere stijlen: Improvisatie, basisharmonie leren en pas deze toe op de piano, studie basistechniek en basis gehoortraining.
Optioneel: Partituren analyseren en muziektheorie toepassen in het spel en vice versa.

Hoogcursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie techniek.
Andere stijlen: Improvisatie, harmonie leren en pas deze toe op de piano, studie techniek en gehoortraining.
Optioneel: Partituren analyseren, muziektheorie toepassen in het spel en vice versa, studie geschiedenis van muziekstijlen.

Verdieping: focus in een specifieke substijl, studie van niet-tonale harmonie, als de student op het conservatorium zit, assisteer dan bij zijn/haar studie.

Schrijf voor iedere cursus die je aanbiedt een aparte alinea. Inhoud: wat is je ervaring en achtergrond hierin/ wat kan een cursist in deze cursus verwachten/ zijn er bepaalde eisen/ kan een cursist iets voorbereiden voor de proefles/ heb je een leeninstrument voor de proefles.

Koor en/of  zangles

Wil je alleen zingen? Wil je samen zingen met een groep? Of wil je graag samen zingen met je familie en vrienden?
*voor mensen die privélessen willen aanvragen: we zullen ons concentreren op uw behoeften / wensen 😉

Basiscursus: In deze cursus komen we in contact met onze stem en leren we naar onszelf en de anderen te luisteren. Aan het eind van het jaar zullen we enkele liedjes in het nederlands en engels kunnen zingen. Er zal een verscheidenheid aan stijlen van lichte muziek zijn.
Optioneel: leer noten lezen

Middencursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en spaans repertoire.
Optioneel: leer noten lezen en improviseren

Hoogcursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en andere talen repertoire.

Bandcoaching

Soms als we in een groep of een ensemble spelen, missen we iets en weten we niet wat het is, en kan het daarom niet worden opgelost. Ik zal je helpen hoe we naar elkaar kunnen luisteren, hoe je beter in contact kunt komen met de muziek, hoe je kunt omgaan met je teamgenoten en de muziek, en hoe problemen kunnen worden opgelost wanneer ze zich voordoen. En dit allemaal met plezier 🙂

Andere cursussen:

Compositieles, muziektheorie, auditietraining: van amateurs tot/met meesters, elke muziekstijl.

Gitaar- en basgitaarles: basis

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Kaori

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.