Kaori Fornós Ohnuma

Blokfluitles, Pianoles, Zangles, Compositieles, Gitaarles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 31,00

Locaties

Thuisstudio Prins Hendrikkade, Rotterdam
Piano-1.png Piano-1.png
Woonboot.png Woonboot.png
Videoles

Reviews (10)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Goed met kinderen Didactisch Doelgericht Eigentijds Gezellig Stipt
Kaori weet mijn zoon uit te dagen waardoor hij het beste in zichzelf naar boven haalt. Hele fijne inspirerende lessen met onverdeelde aandacht voor de ontwikkeling.

Frederique Na 11 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Goed met kinderen Gezellig
Enthousiaste open benadering.

Frederique Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend

Angela Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch

Jan Na 2 weken les

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Geduldig Gezellig
Kaori is very friendly, patient and positive. We like that for each of our children she adapts the teaching style and rhythm to their profile.

Dan Na 7 weken les

Doelgericht
Prachtig huis. Goede tips.

Helen Na 1 week les

Deskundig Doelgerichtheid

Sharita

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend
Fijne proefles, ik ben geïnspireerd geraakt om het pianospelen weer op te pakken. We hebben direct vervolglessen ingepland!

Annemiek Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Ervaren Geduldig Gezellig

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend Coachend Ervaren Communicatie Geduldig Gezellig
Het was een fantastische proefles. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid. Ik werd volledig op mijn gemak gesteld en aangemoedigd als het even lastig leek. Kaori is top!

Georgina Na 1 week les

Kaori Fornós Ohnuma KO
Kaori
(10)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Rotterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 31,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Even voorstellen

In de muzikale sector ben ik, Kaori, als gedreven ondernemer actief sinds 2016. Op mijn derde jaar begon ik met pianospelen, toen ik 16 was componeerde ik mijn eerste pianoliedje, en op mijn 18e begon ik om kleine ensembles te dirigeren en mijn eigen multidisciplinaire projecten te creëren, met en mix van muziek, theater en andere kunsten. Door mijn liefde voor muziek te delen, zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt bij de muzikanten, ongeacht hun niveau. Mijn belangrijkste focus ligt op samen spelen, muzikaal actief te zijn en plezier te hebben in het proces.

Ik geloof dat elke persoon anders is en andere behoeften en capaciteiten heeft, daarom pas ik me graag aan mijn studenten aan en zorg voor hun interesses. In het geval dat de student geen duidelijk zicht heeft, help ik hem/haar om te vinden wat hem/haar aanspreekt.

Als de student dat wil, kan ik hem/haar gemakkelijk voorbereiden op de toelatingsexamens voor het conservatorium.

Kaori.jpg Kaori.jpg

Pianoles: Jazz, klassieke, pop, wereld muziek

Basiscursus: in contact komen met muziek en het instrument. Balans vinden tussen plezier en discipline.Optioneel: lezen en/of schrijven notities

Middencursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie basistechniek.Andere stijlen: Improvisatie, basisharmonie leren en pas deze toe op de piano, studie basistechniek en basis gehoortraining.Optioneel: Partituren analyseren en muziektheorie toepassen in het spel en vice versa.

Hoogcursus: Klassiek: spelen van geschreven partituren en studie techniek.Andere stijlen: Improvisatie, harmonie leren en pas deze toe op de piano, studie techniek en gehoortraining.Optioneel: Partituren analyseren, muziektheorie toepassen in het spel en vice versa, studie geschiedenis van muziekstijlen.

Verdieping: focus in een specifieke substijl, studie van niet-tonale harmonie, als de student op het conservatorium zit, assisteer dan bij zijn/haar studie.

Schrijf voor iedere cursus die je aanbiedt een aparte alinea. Inhoud: wat is je ervaring en achtergrond hierin/ wat kan een cursist in deze cursus verwachten/ zijn er bepaalde eisen/ kan een cursist iets voorbereiden voor de proefles/ heb je een leeninstrument voor de proefles.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Koor en/of  zangles

Wil je alleen zingen? Wil je samen zingen met een groep? Of wil je graag samen zingen met je familie en vrienden?*voor mensen die privélessen willen aanvragen: we zullen ons concentreren op uw behoeften / wensen 😉

Basiscursus: In deze cursus komen we in contact met onze stem en leren we naar onszelf en de anderen te luisteren. Aan het eind van het jaar zullen we enkele liedjes in het nederlands en engels kunnen zingen. Er zal een verscheidenheid aan stijlen van lichte muziek zijn.Optioneel: leer noten lezen

Middencursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en spaans repertoire.Optioneel: leer noten lezen en improviseren

Hoogcursus: In deze cursus leren we 2 tot maximaal drie stemmen zingen en gaan we verder met nederlands, engels en andere talen repertoire.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Andere cursussen:

Compositieles, muziektheorie, auditietraining: van amateurs tot/met meesters, elke muziekstijl.

Gitaar basis

Blokfluitles

Wil je dat nummer spelen dat je zo leuk vindt en je weet niet hoe?

In deze cursus gaan we fluit leren spelen intuïtief en we gaan ook noten lezen. We gaan spelen met het boek 'Blokfluit, dat is leuk!', en we zullen traditionele of moderne liederen alleen leren door te luisteren. We gaan moderne en klassiek techniek oefenen, je kies tot met welke niveau wil je spelen.

Pak jouw fluit en kom langs mee!

Pianoles

Wil je dat nummer spelen dat je zo leuk vindt en je weet niet hoe?

In deze cursus gaan we piano leren spelen intuïtief en we gaan ook noten lezen. We gaan spelen met het bekende boek 'John Thompson's', en we zullen traditionele of moderne liederen alleen leren door te luisteren. We gaan moderne en klassiek techniek oefenen, je kies tot met welke niveau wil je spelen.

Kom langs mee!

Zangles

Wil je dat nummer zingen dat je zo leuk vindt en je weet niet hoe?

In deze cursus gaan we zingen leren via contact maken met onze licham en voelen onze stem. 

We gaan moderne en klassiek techniek oefenen, je kies tot met welke niveau wil je zingen.

Nieuwsgierig om de potentiële van jouw stem te ontdekken? Kom langs mee!

Compositieles

Hoor je een melodie en wil je deze spelen of zelfs door iemand anders laten uitvoeren? 

In onze lessen leren we hoe we onze ideeën kunnen ontwikkelen, nieuwe inspiratie kunnen vinden en hoe we deze kunnen opschrijven of produceren via mv- en computerapps. Wij kunnen werken met muzieknotatie, songteksten of opnames, alles is mogelijk! 

Kom langs en laten we creëren!

Gitaarles

Wil je dat nummer spelen dat je zo leuk vindt en je weet niet hoe?

In deze cursus gaan we gitaar leren spelen intuïtief en we gaan ook noten lezen. We gaan spelen met het boek 'Guitar Basics' van James Longworth, en we zullen traditionele of moderne liederen alleen leren door te luisteren. We gaan moderne en klassiek techniek oefenen, je kies tot met welke niveau wil je spelen.

Pak jouw gitaar en kom langs mee!