Zonnige ritmes
met conga‘s
bongo en timbales

Latin percussieles Den Haag

Latin percussieles Den Haag bij School of Music. Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.

Bekijk de latin percussiedocenten

Latin percussie leren spelen

Onze latin percussielessen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze latin percussiedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze latin percussielessen geldt 1 maand opzegtermijn. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij latin percussieles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles latin percussie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een latin percussiedocent in Den Haag

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze latin percussiedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.