Vrolijk
Tokkelen met
4 snaren

Ukeleleles Rotterdam

Ukeleleles Rotterdam

Ukeleleles Rotterdam bij School of Music. De ukelele is een vrolijk mini-gitaartje dat geschikt is voor kinderen en volwassenen. Ukelele is gemakkelijk te leren en te bespelen!

Bekijk de ukeleledocenten

Ukelele leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor ukeleleles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze ukeleledocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ukelele. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je ukelele? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een ukeleledocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze ukeleledocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Ukeleledocenten in Rotterdam

11 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland