Vrolijk
Tokkelen met
4 snaren

Ukeleleles Capelle aan den IJssel

Ukeleleles Capelle aan den IJssel

Ukeleleles Capelle aan den IJssel bij School of Music. De ukelele is een vrolijk mini-gitaartje dat geschikt is voor kinderen en volwassenen. Ukelele is gemakkelijk te leren en te bespelen!

Ukeleleles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle ukeleledocenten
in de omgeving van Capelle aan den IJssel
Bekijk de docenten

Ukelele leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor ukeleleles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze ukeleledocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ukelele. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je ukelele? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Ukeleledocenten in Capelle aan den IJssel

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Capelle aan den IJssel. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

9 resultaten in Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze ukeleledocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.