Vrolijk
Tokkelen met
4 snaren

Ukeleleles Amsterdam

Ukeleleles Amsterdam

Ukeleleles Amsterdam bij School of Music. De ukelele is een vrolijk mini-gitaartje dat geschikt is voor kinderen en volwassenen. Ukelele is gemakkelijk te leren en te bespelen!

Bekijk de ukeleledocenten

Ukelele leren spelen

Je bent welkom voor de ukeleleles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de ukelele of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ukeleledocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij ukeleleles?Tijdens een proefles ukelele informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een ukeleledocent in Amsterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Amsterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de ukeleledocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Ukeleledocenten in Amsterdam

11 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland