Discover
your sound

Muziekschool Utrecht

Muziekles Utrecht

Ben je op zoek naar een muziekschool in Utrecht? School of Music is de muziekschool waar je terecht kunt voor muziekles in Utrecht en omstreken. Of je nu op zoek bent naar pianoles of dj-lessen, bij School of Music vind je altijd een leraar die bij je past. Kies voor School of Music en ontdek jouw creatieve talenten.

Utrecht centraal - Foto door Tom Balfoort

Muziekles is een leuke en educatieve manier om jouw creatieve talenten te ontwikkelen. Bij ons platform kun je terecht voor lessen in allerlei muziekinstrumenten, zoals saxofoon en drums. De muziekdocenten zijn professioneel geschoold en ervaren, en helpen je graag om jouw artiestieke ambities waar te maken.

 

Muziekles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle docenten
Bekijk de docenten

Onze docenten in Utrecht

Wil je meer weten over onze lessen? Kijk hieronder voor een deel van het docentenaanbod in Utrecht. Bekijk alle lessen in Utrecht.

236 resultaten in Utrecht, Utrecht

De landelijke muziekschool School of Music heeft creatieve docenten in heel Nederland, waaronder het gebied Utrecht. School of Music heeft zowel docenten die lesgeven vanuit hun eigen thuislocatie als docenten die lesgeven vanuit een door ons gefaciliteerde locatie. Wil je liever les aan huis of online via een videoverbinding? Dat kan ook.