Discover
your sound

Muziekschool Amsterdam

Muziekles Amsterdam

Zoek je een muziekles in Amsterdam? School of Music is een platform waar je muziekles kunt vinden en boeken van ervaren muzikanten. Of je nu een beginner bent of al ervaren bent, op School of Music is er een geschikte leraar voor jou. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe leuk muziekles kan zijn!

Huizen amsterdamse gracht - Foto door Andrew Hawkes

De stad heeft een rijke muzikale geschiedenis en is de thuisbasis van tal van muziekfestivals en muziekpodia. Of je nu houdt van popmuziek of klassieke muziek, in Amsterdam is er altijd wel muziek te vinden om naar te luisteren.

 

Muziekles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle docenten
Bekijk de docenten

Onze docenten in Amsterdam

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod? Hieronder zie je een selectie van de docenten die lesgeven in Amsterdam. Bekijk alle lessen in Amsterdam.

245 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland

De muziekschool School of Music brengt deskundige docenten en cursisten bij elkaar in heel Nederland, waaronder de regio Amsterdam. Wij werken zowel met thuislocaties van docenten als met door ons gefaciliteerde locaties. Daarnaast is het mogelijk om les thuis te krijgen (waarbij de docent langs komt aan huis) of online via een videoverbinding.